Glashütte Original

Declarație de dragoste de la Glashütte Original

Glashütte Original

Noul ceas pentru femei PanoMatic Luna de la Glashütte Original are un cadran spectaculos – indecșii au fost ornați cu diamante iar cifrele arabe sunt colorate în lila și dispuse astfel încât să formeze o inimă în centrul lor.

Cadranul afișează elemente clasice și romantice, așa că, despre elegantul ceas-bijuterie, s-a spus că este un imn adus iubirii. Cadranul din sidef a fost realizat chiar din scoică, în atelierele Glashütte Original din Pforzheim. La fel și afișajul fazele lunii – o sofisticată lună în miniatură, dezvoltată tot la Pforzheim și poziționată în dreptul orei 3. O notă și mai glamour are bezelul plin de diamante – vreo 64, iar brățara violet, din piele de aligator, se asortează perfect cu cifrele lila de pe cadran.

Modelul are și o inimă puternică dată de calibrul 90-12, cu o frecvență de 4 Hz și o putere de energie de 42 de ore. Îl puteți admira grație capacului transparent. Ceasul PanoMatic Luna este fabricat manual și a fost produs într-o ediție limitată de numai 25 de exemplare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322