smartwatch bugatti

De ce să îți iei un Apple Watch, când poți să cumperi cu aceeași bani un smartwatch Bugatti?

De-a lungul anilor, Bugatti și partenerii săi precum Jacob & Co. ne-au oferit multiple unități fantastice pe care le-am admirat cu interes. Acum, însă, constructorul auto francez aflat în portofoliul Volkswagen vine cu o nouă propunere: primul său smartwach.

Bugatti trece de bariera clasicului și intră în arena dispozitivelor electronice conectate la Internet. Printr-o colaborare cu VIITA, a lansat trei noi smartwatch-uri în ediție limitată denumite după mai multe variante ale arhicunoscutului Chiron: Bugatti Ceramique Edition One Pur Sport, Bugatti Ceramique Edition One Le Noire și Bugatti Ceramique Edition One Divo.

Într-o altă mișcare suprinzătoare, cele trei smartwatch-uri sunt finanțate prin crowdfunding pe o platformă online.

smartwatch bugatti1

Toate cele trei modele vor avea aceleași componente în interior și aceeași putere de calcul împreună cu funcții identice, dar vor fi diferite la exterior.

Conform informațiilor oficiale, pentru fiecare smartwatch Bugatti și VIITA s-au folosit mai mult de 1.000 de componente și sunt realizate din materiale rezistente la zgârieturi și titan. Fiecare exemplar primește un touchscreen color LED cu o rezoluție de 390×390 și va avea o rezistență la apă până la 100 de metri.

smartwatch bugatti2

Cel mai interesant lucru la acest smartwatch este că funcționează cu un sistem de operare dezvoltat de Bugatti, în timp ce VIITA vine cu o aplicație compatibilă cu Android și iOS. Ceasul ar urma să ofere și o baterie care poate susține 14 zile de activitate continuă.

Fiecare ceas smart Bugatti și VIITA costă 899 de euro. Vor fi realizate în jur de 600 de exemplare. Livrările vor fi efectuate începând cu octombrie 2021.

smartwatch bugatti3
Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322