CVSTOS – vezi ultimele noutati ale brandului elvetian

Urmarind tenta carcasei si mecanismul ceasului, cadranul este ceva mai luminos pentru a atrage si mai mult privirile. Noutatea este inspirata de know-how-ul DAEDALVS, arhitect, ceasornicar si sculptor de o genialitate incomparabila din mitologia greaca.

Challenge Jet-Liner Carbone: Un ceas cu design exclusivist aflat in armonie perfecta cu imaginea brandului, modelul Challenge Jet Liner este dezvaluit intr-o noua varianta "Carbon Concept". O fuziune interesanta de aplicare a tehnicilor rezultate din maiestria ceasornicarilor si stapanirea tehnologiilor avangardiste. In realizarea carcasei a fost folosit material din fibra de carbon, egalizand calitatea folosita in industria aeronautica.

Challenge Sea-liner: Pentru realizarea acestui model, Cvstos s-a inspirat din lumea iahturilor, rafinamentul mediteranean, exemplificat de stilul de viata plin de farmec si de iahturile rapide proiectate deobicei pentru escapade scurte si croaziere in Mediterana, cu legaturi la insule si arhipeleaguri sau porturi bine cunoscute ca Porto Vervo, Porto Fino, Monaco, Saint Tropez, Nice si Cannes.

Challenge Jet-Liner Skull: Cu o carcasa avand finisaj din satin si incrustata cu diamante, Jet-Liner Skull, este un ceas care iese din tiparele normale. Mecanismul este automatic cu intoarcere automata Cvstos CVS350 si poate fi admirat prin geamul safir-cristal al carcasei spate.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322