Culorile zburătoare

Culorile zburătoare, prezente la noul ceas, Ocean, au un efect interesant pentru purtători. Chronoswiss sărbătorește vara cu culorile zburătoare ale noilor sale creații din seria Flying Regulator Open Gear.

Ocean

Ceasul îți schimbă subtil nuanța de la verde la albastru, în funcție de unghiul de incidență al luminii. Acest lucru se întâmplă cu noul Chronoswiss Flying Regulator Open Gear, poreclit Oceanul. Efectul este rezultatul depunerii de vapori chimici deasupra cadranului prelucrat guilloché manual. Fapt care oferă ceasului o matrice de tonuri oceanice. Frunza rotativă de culoarea clorofilei devoalează mecanica internă prin carcasa de cristal de safir. Lucru posibil grație verdelui depus pe rotorul scheletizat ca întotdeauna la Chronoswiss.

Verde pentru a reduce oboseala

Vara anului 2020 aduce și un regulator galben Flying Open Gear. Aici nuanța atrăgătoare imediată folosită adesea pe supermașinile extreme este obținută cu un lac galben în partea superioară a lacului transparent.

Construcția tridimensională, care se  percepe de prima oară a fi cadranul, este de fapt placa de bază a mecanismului. În timpul fazei de proiectare, detaliile negre, cum ar fi subcadranele canalizate, cercul cu minute și cureaua de crocodil i-au dat repede acestui ceas porecla de: The Wasp (Viespea).

Secera imemorială

La ambele ceasuri, alte detalii colorate sunt rozul coral aplicat pe vârful indicatorului de minute în formă de Trigono, ce mătură maiestuos întregul cadran. Sau vârful de un roșu aprins care evidențiază secundele mici. Roșul este aplicat pe una dintre cele trei seceri – simbol al Titanului și al Dumnezeului Timpului Cronos. Secera este legată de vremuri imemoriale, deoarece a fost unul dintre primele instrumente de recoltare, folosite de om.

Regulator

În ciuda unor astfel de referințe arhaice, ceasurile Open Gear Regulator Flying sunt ceasuri mecanice moderne, care trec prin dure controale de calitate. Designul poartă mai multe elemente esențiale Chronoswiss, cum ar fi coroana generoasă tip ceapă și o construcție multi fațete a ceasului. Deasupra unei structuri prelucrată guilloché manual, există punți cu roți scheletizate și punți canalizate pentru afișarea orelor și secundelor. Setarea, regulatorului extrem de lizibil, a fost semnificativă pentru Chronoswiss încă din 1988. În acest an, Chronoswiss a fost prima marcă care a introdus o serie de ceasuri de mână cu regulator, produse în serie.

Ediție limitată la 35 de piese

„Ceasurile Chronoswiss sunt realizate de nonconformiști, pentru nonconformiști în serii cu adevărat limitate. Ne vedem ca făcând parte dintr-o mișcare în creștere, care este un antidot al producției de masă. Chronoswiss este o simbioză a meșteșugurilor vechi și a materialelor noi ”, spune Panziera, artistul creativ al Casei.

Ocean și The Wasp vor fi produse în ediții limitate de 35 de piese.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322