m278274 0035 2201ac 003 1

Culori și strălucire în noua colecție marca Rolex – “Oyster Perpetual Datejust 31”

Rolex prezintă trei versiuni noi ale colecției “Oyster Perpetual Datejust 31”, cu un nou design format din cadrane uimitoare, caracterizat de motive florale.Pline de energie proaspătă și promițătoare,cadranele cu motive florale ale noului “Datejust 31” combină trei finisaje diferite. Designul cuprinde 24 de flori care se evidențiază distinct una de cealaltă datorită finisajelor fie cu raze solare, mate sau granulate. Fiecare dintre flori este luminată din interior de un diamant fixat în centru.

Noile versiuni “Datejust 31” sunt echipate cu calibrul 2236, o mișcare aflată în fruntea tehnologiei pieselor orologice, care le permite să afișeze orele, minutele, secundele dar și data.

m278274 0035 2201ac 004 1

Primul model -“White Rolesor”-este caracterizat de motive florale și combină oțelul Oyster cu aurul alb, fiind prevăzut cu o lunetă canelată. Această combinație este o semnătură a mărcii încă din 1933 și reprezintă o întâlnire a două metale: unul nobil și prețios, atractiv pentru strălucirea și stabilitatea sa iar celălalt, foarte rezistent la coroziune, asigurând rezistență și fiabilitate. Toate aceste calități oglindesc eleganța și performanța care se îmbină perfect într-un ceas Rolex. Rama este realizată din aur alb, în timp ce coroana de înfășurare, carcasa din mijloc, brățara și închiderea sunt realizate din oțelul Oyster.Brățara este echipată cu sistemul Oysterclasp pliabil și include legătura de extensie confort Easylink, dezvoltată de Rolex, care permite purtătorului să ajusteze cu ușurință lungimea brățării cu aproximativ 5 mm.

Cea de-a doua piesă, realizată din aur galben de 18 ct, este un model de robustețe și eleganță. Carcasa Oyster de 31 mm a noului „Datejust 31” garantează impermeabilitate până la o adâncime de 100 de metri. Fondul carcasei, tivit cu caneluri fine, este înșurubat ermetic cu un instrument special care permite doar mecanicilor Rolex să acceseze mișcarea. Coroana de înfășurare Twinlock, prevăzută cu un sistem dublu de impermeabilitate, se înșurubează perfect pe carcasă. Cristalul, care este prevăzut cu o lentilă Cyclops la ora 3 pentru o citire ușoară a datei, este realizat din safir practic rezistent la zgârieturi și beneficiază de un strat antireflex. Carcasa Oyster, rezistentă la apă, oferă o protecție optimă pentru mișcarea ceasului.

Cea de a treia versiune a colecției este modelul “Everose Rolesor”, o combinație între oțelul Oyster și aurul Everose. Cu un cadran argintiu, completat cu motive florale, piesa este echipată cu o brățară Jubilee. Suplă și confortabilă, brățara Jubilee formată din cinci piese, a fost creată special pentru „Oyster Perpetual Datejust”, care a fost lansat în anul 1945.

m278274 0035 2201jva 002 1

În plus, toate cele trei ceasuri beneficiază de un sistem de atașare ascuns care asigură o continuitate vizuală fără întreruperi între brățară și carcasă.

La fel ca toate ceasurile Rolex, „Oyster Perpetual Datejust 31” este acoperit de certificarea „Superlative Chronometer” redefinită de Rolex în 2015.

Fiecare ceas care părăsește atelierele Rolex a trecut cu succes unei serii de teste efectuate în propriile laboratoare conform criteriilor proprii, în urma certificării oficiale de către Institutul Oficial Elvețian de Testare a Cronometrelor (COSC). Testele interne de certificare garantează performanțe superlative la încheietura mâinii în ceea ce privește precizia, rezerva de putere, impermeabilitatea și automatizarea. Precizia unui cronometru Rolex Superlative este de ordinul a -2/+2 secunde pe zi.

Statutul Superlative Chronometer este simbolizat de sigiliul verde care vine cu fiecare ceas Rolex și deține o garanție internațională de cinci ani.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322