Cronopasiune pentru Corum Ti-Bridge

 

Chronopassion e mai mult decât un simplu magazin de ceasuri. Din 1988, Laurent Picciotto a deschis alături de echipa sa porţile unui loc unde iubitorii orologeriei se pot bucura de o serie dintre cele mai apreciate modele. Boutique-ul parizian primeşte doar serii limitate, ceasuri a cărui complicaţie mecanică valorează zeci de mii de euro. Atenţia cu care sunt alese ceasurile şi cu care sunt trataţi clienţii face din localul de pe Rue Saint-Honoré unul dintre cele mai apreciate magazine de acest gen.

Recent, Corum a fost acceptat în portofoliul magazinului, modelul Ti-Bridge alăturându-se unor ceasuri precum Cartier Tank Us, Richard Mille RM10, Audemars Piguet Sandblasted Titanium, Greubel Forsey Tourbillon sau Panerai Luminor Submersible.

Conform celor doi noi parteneri, preşedintele Corum, Antonio Calce şi Laurent Picciotto, proprietarul Chronopassion, cele două companii împart atracţia pentru lux şi noutate, inovaţie mecanică şi stil unic.

 

Lansat în cadrul târgului de la Basel de anul acesta, Ti-Bridge este ceasul care accentuează cel mai bine noua direcţie pe care o urmareşte Corum atât în materie de design cât şi ca valenţe mecanice. Echipat cu un balansier care funcţionează la o frecvenţă de 4Hz, Cailbrul CO 007 funcţionează fără întoarcere timp de trei zile. Inspirat din forma cunoscutului Golden Bridge, mecanismul ocupă doar mijlocul carcasei. Spre deosebire de predecesorul său însă, ceasul nu este transparent, calibrul fiind ranforsat de patru piese în formă de „V”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322