Cronograful Christopher Ward C65 celebrează exuberanța anilor ’60

Christopher Ward a mai adăugat un ceas în colecția sa retro. Noul Cronograf C65 celebrează culorile și exuberanța anilor ’60.

Carcasa este realizată din oțel inoxidabil și are un diametru de 41 mm. C65 Chronograph are o grosime de 15 mm ceea ce îl face un ceas destul de robust. La acest lucru se adaugă rezistența la apă până la o adâncime de 150 de metri, dar și faptul că este un cronograf cu înfășurare automată.

C65 Cronograf este disponibil într-o singură variantă de culoare: cadru și cadran albastru. Minutele individuale sunt marcate cu hashuri lungi și la fiecare cinci minute are cifre arabe mari. Pe cadranul albastru sunt două cadrane albe cronograf la ora 3 și ora 9. Acesta din urmă arată secundele
care rulează, în timp ce primul este contorul de 30 de minute. Indicii orelor și minutelor sunt acoperite cu Super-LumiNova Grade X1 GL C1.

Pentru un plus de culoare, indicatorii de secunde și de minute ai cronografului sunt portocalii, realizați în același stil ca și Breitling Chrono-Matic Ref. 2110. Aspectul vintage este accentuat de geamul din safir, iar sigla se regăsește la ora 12.

În interiorul carcasei din oțel inoxidabil se află un mecanism Sellita SW510 BH, care are o frecvență de 4Hz și o rezervă de putere de 48 de ore. Acesta poate fi admirat prin carcasa din spate realizată din safir.

Christopher Ward C65 are disponibile mai multe variante de curea: din piele, de cauciuc sau brățară din
oțel inoxidabil.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322