Frank Stephenson launches COSMOS Watches

Cosmosul la încheietura mâinii

13 Decembrie 2022 marchează momentul când legendarul designer Frank Stephenson a lansat împreuna cu Time Concepts, colecția COSMOS.

Ferarri, Maserati, McLaren, MINI, toate au trecut prin creionul lui Stephenson, iar acum combinând expertiza cu pasiunea pentru mobilitate new-age, a reușit să creeze colecția COSMOS. Denumirea este o reflecție directă e designului acestor ceasuri, fundalul ilustrând stelele iar gaura neagra din centru crează iluzia indicatoarelor plutitoare.

COSMOS este realizat din oțel inoxidabil iar cadranul din cristal K1 extrem de rezistent împotriva zgârieturilor. Cadranul este completat de cifrele 0, 3, 6 și 9 după un design unic și se bucură de o cantitate generoasă de Superluminova pentru a asigura o vizibilitate excelentă pe întuneric. Brățările din silicon foarte suple și ergonomice asigură un confort sporit, iar mecanismul extrem de fiabil Miyota quartz asigură o funcționalitate foarte bună. Acest ceas este primul dintr-o trilogie insiprată de aer, apă și pământ.

Frank Stephenson launches COSMOS 1
COSMOS
COSMOS Superluminova
Superluminova asigură vizibilitate excelentă pe întuneric

„Este o zicală veche ce zice că pasionații de mașini sunt si pasionați de ceasuri, deci era un pas firesc pentru mine să devin creativ cu ceasuri. A fost o experiență foarte plăcută să concep aceste ceasuri și sunt mândru să le împărtășesc cu pasionații” a declarat Frank Stephenson.

Forma generală și profilul COSMOS sunt inspirate de vânturile interstelare, iar cadranul curbat ne duce cu gândul la formele sferice ale corpurilor cerești. După cum a fost menționat, în centrul ecranului regăsim o reprezentare a unei găuri negre, dar sub observație mai atentă remarcăm că vorbim despre un negru mat accentuat, aluzie asupra faptului că nici măcar lumina nu poate scăpa de gravitația imensă a unei găuri negre. Pentru a încheia scurta expediție pe tărâmul fizicii și al cosmologiei, coroana ce înconjoară cadranul se bucură de mici „cratere” ce sunt realizate să semene cu craterele de pe suprafața corpurilor cerești apărute în urma impactului cu alte corpuri cerești.

Frank Stephenson launches COSMOS
Colecția COSMOS

Să recapitulăm, un ceas fiabil cu mecanism japonez creat de unul din cele mai mari nume din industria designului auto, conceput să ne poarte în distanțele vaste ale Universului. Acesta este COSMOS, dovadă că nu trebuie să părăsești Terra pentru a te bucura de minunățiile din spațiu.

Partea cea mai bună? Prețurile se situează în jurul sumei de 250 USD.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322