Copilot german – Sinn 4917

Un indicator digital strică atmosfera din jurul unei maşini de epocă. Cel mai bine o ştiu proprietarii, cei care participă la raliuri dedicate şi investesc sume impresionante în restaurarea în detaliu a retro-mobilelor. Oricât de restrânsă ar fi categoria, Sinn i se adresează tocmai ei prin ultima lansare.

 

 

 

Cele trei instrumente se fixează pe bordul maşinii. Sunt ceasuri care copiază stilul de epocă al indicatoarelor de avion de acum 50-60 de ani, dar a căror precizie stă agăţată în performanţele orologere ale prezentului. Printr-o prindere de tip baionetă, pilotul îşi poate alege combinaţia ideală pentru cursă. Din cele trei ceasuri, unul este simplu, cu un secundar periferic plasat în partea de jos. Celelalte două sunt cronografe de înaltă precizie, cu bezeluri rotative, marcaje pentru numărare normală sau inversă şi funcţie flyback. Datorită acesteia din urmă, cronograful poate fi resetat fără a mai fi oprit.

 

Carcasele sunt confecţionate din titan pur şi rezistă până la o presiune de 10 bari. Sunt proiectate să fie folosite în acelaşi mod şi în aparate de zbor, astfel încât pot urca până la altitudini impresionante fără să-şi piardă din precizie. De asemenea, rezistă cu succes la temperaturi între -20 şi +60 grade Celsius.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322