Colecția SpongeBob SquarePants revine

Unimatic mărește colecția SpongeBob SquarePants cu o nouă ediție limitată de ceasuri, care îți aduce zâmbetul pe buze atunci când îți privești, pe încheietura ta, personajul preferat de desene animate.

După succesul enorm al ceasului Unimatic SpongeBob SquarePants fiind U1-SS, în luna noiembrie a acestui an, ceasornicarul de tip boutique Unimatic a lansat două noi ceasuri, în ediție limitată, produse în colaborare cu franciza de divertisment SpongeBob SquarePants deținută de Nickelodeon (Viacom).

Cele două ceasuri amuzante sunt disponibile în două variante de culori. U1-SS2 este galben, în timp ce U1-SS3 este negru.

SpongeBob SquarePants este un ceas de scafandru realizat din oțel inoxidabil. Carcasa de 40 mm lățime (41,5 mm lățime cu rama) și 13,6 mm grosime  este acoperită de un geam de safir de 2.5 mm, oferindu-i acestuia o rezistență la apă de 300 de metri.

Cadranul ceasului este înfrumusețat cu personajul SpongeBob SquarePants. Indicatoarele și orele sunt pictate cu Lume, pentru o bună lizibilitate în întuneric. Echipată cu un singur punct pentru luminat, rama are o inserție din aluminiu anodizat, de culoare galbenă, care ajunge să fie un fel de nuanță aurie metalică.

Partea din spate a ceasului este gravată cu imaginea lui SpongeBob SquarePants înotând, lucru care definește și rezistența ceasului la scufundare.

În interiorul ceasului se află un mecasim automat bazat pe calibrul Seiko NH35A, fabricat în Japonia, care funcționează la 3Hz și are 41 de ore de rezervă de putere.

Ceasul U1-SS2 are atașată o curea de piele galbenă personalizată, care are unele segmente de culoare albastră, albă și roșie, ce seamănă cu șosetele lui SpongeBob. Cureaua este de fapt pusă „cu capul în jos”, lucru care face parte din tema ceasului, oferindu-i un aer amuzant și ciudat, exact ca personajul pe care îl reprezintă. Ceasurile vin însoțite și de o curea secundară realizată din nailon, denumită Zulu, similară cu cele în stil NATO.

Prețul pentru ediția limitată Unimatic SpongeBob SquarePants II U1-SS2 este de 700 de euro, în timp ce ceasul U1-SS3 are un preț de vânzare de 650 de euro.

Cele două noi ceasuri Unimatic SpongeBob SquarePants în ediție limitată sunt disponibile în 100 de bucăți fiecare. Însă, în acest moment, stocul pentru ceasul U1-SS2 este epuizat, dar U1-SS3 negru este încă disponibil în cantități foarte limitate.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322