Longines Spirit Titan

Colecția Longines Spirit, disponibilă și în titan

La un an după prezentarea acesteia, colecția Longines Spirit va fi disponibilă și în titan!

Pentru al doilea an de producție, marca adaugă un aspect mai proaspăt și mai concentrat liniei Spirit, reimaginând conceptul sportiv casual din titan de gradul 5. Noul Longines Spirit în titan este o iterație mai pură și mai concentrată a conceptului, îmbinând materialele complet moderne cu o paletă de culori aurite și un aspect impresionant echilibrat.

Disponibil atât în ​​diametre de 40mm cât și de 42mm, carcasa din titan de gradul 5 a noului Longines Spirit recontextualizează liniile curate ale originalului într-o lumină mai intenționată și mai agresivă.

Forma generală rămâne simplă și clasic sportivă, cu o ramă îngustă, coroană evazată supradimensionată și suprafață plană dominată de periaj cu granulație puternică.

Longines Spirit Titanium 3

Longines permite cu înțelepciune micile detalii ale designului să ocupe locul central, cu elemente precum comploturile de lume în formă de diamant care se taie în inelul exterior sau distribuția vizuală a greutății între sigla ceasului cu aripi cu ora 12 și cele cinci stele aplicate la 6 o „ceasul îmbibă acest concept relativ simplu cu mai multe straturi de nuanță. Având în vedere acest lucru, decizia mărcii de a utiliza un aspect fără date este crucială pentru pachetul general.

Longines Spirit din titan are un preț recomandat de 2250 de euro. Va putea fi cumpărat începând cu a doua parte a lunii septembrie.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322