Colaborări sportive

Colaborarea dintre Jean Richard şi una dintre gloriile fotbalului italian, echipa Juventus, a început încă din 2003. Urma să fie un parteneriat benefic pentru ambele companii, JR beneficiind de aura internaţională a echipei de fotbal, iar Juventus de o ediţie limitată a modelului „Bressel Classic Chrono” dedicată. Dotat cu un mecanism automatic JR 32 cu 57 de rubine, Jean Richard for Juventus dispune de o carcasă de 43 mm din oţel tratat PVD. Personalizarea pentru echipa de fotbal constă în desenarea emblemei clubului italian pe cadranul modelului, între contoarele cronografului.

 

 

Un alt exemplu de parteneriat este cel dintre Richard Mille şi pilotul de Formula 1 al echipei Ferarri, Felipe Massa. Producătorul elveţian a emis două noi modele în ediţii limitate (40 şi respectiv 10 bucăţi), ambele fiind colorate în culorile Braziliei şi purtând roşul Scuderiei pe coroană.

 

 

Uşor de prevăzut, ambele ceasuri au fost construite pentru a rezista accelerărilor violente şi vibraţiilor din timpul unei curse de F1. În 2004 Felipe a condus o întreagă cursă purtând un model Richard Mille tourbillon RM 006FM.

 

 

RM 004-V2 Felipe Massa – ediţie limitată de 40 de exemplare (25 din aur roşu, 10 din aur alb şi 5 din titaniu). Funcţii: cronograf, ore, minute secunde, indicator rezervă de mers, indicator putere, selector de funcţii.

RM 008-V2 – 10 exemplare, tourbillon, cronograf, indicator rezervă de mers, indicator putere, selector de funcţii.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322