Şcoala de orologerie pe iPhone

Îţi plac ceasurile, dar nu ai avut niciodată curajul de a şi desface unul. Eşti un entuziast, nu un profesionist şi nu te consideri nici pe departe gata de a reasambla la loc sutele de roţi, tocmai în locul potrivit.

Jaeger-LeCoultre lansează prima aplicaţie de iPhone cu adevărat interesantă. Dacă ceilalţi producători prezenţi în applet-store-ul Apple s-au mulţumit în mare parte doar cu prezentări tridimensionale ale ceasurilor, Jaeger începe prima şcoală de iniţiere în orologerie…pe iPhone.

Cu ajutorul Phonevalley, o companie specializată în dezvoltarea de softuri pentru popularizarea orologeriei, telefonul Apple devine instrumentul perfect în descoperirea interiorului unor piese iconice dezvoltate de Jaeger. De la Reverso Squadra la Reverso Cyrotourbillon 2 şi Master Compressor Diving Pro, capodoperele Jaeger pot fi desfăcute în mediul virtual, dezasamblate şi apoi montate la loc. Posesorul telefonului îşi exersează talentul de ceasornicar amator pe ecranul tactil, asamblând un cronograf, decorând carcasa cu pietre preţioase şi adăugând ultimele finisaje pe metalul virtual.

Aplicaţia oferă acces şi la dicţionare extinse de orologerie, baza de date a ceasurilor Jaeger-LeCoultre cu funcţionalitatea deplină a modelelor prezentate. Appletul este gratuit şi poate fi downloadat din AppStore prin căutarea „Jaeger” şi alegerea aplicaţiei Jaeger-LeCoultre din listă. Se apasă butonul "Free" şi apoi "Install".

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322