Când eleganţa îşi spune cuvântul – ceasuri Davidoff

Îmbrăcate cu eleganţă în carcase din aur roşu, noile Davidoff păstrează stilul colecţiei lansate în cadrul Baselworld 2008. Aceleaşi carcase mari, ovale păstrează mecanismele produse în Elveţia. S-a pus un accent deosebit pe calitatea finisajelor şi a materialelor, după cum spune producătorul, pentru naşterea unei serii deosebite.

 

Dual Time Big Date
Un ceas elegant dotat cu un al doilea fus orar şi o fereastră de dată supradimensionată, poziţionată în dreptul orei 12. Carcasa de 42mm este lucrată din oţel 316L şi prinsă cu o curea din piele de aligator. Înăuntru, Dual Time ascunde un mecanism elveţian ETA 2892A2 cu o rezervă de mers de 42 de ore. Secundele sunt arătate de un indicator poziţionat în partea de jos a cadranului, iar limbile au beneficiat de tratament superluminova pentru citirea în întuneric.

 

 

Gent automatic chronograph
Cronograful automatic care dă numele ceasului are în spate un clasic mecanism Valjoux 7750 care poate funcţiona fără întoarcere timp de aproape două zile. Spre deosebire de predecesorul său, Gent Automatic se bucură de o serie de ornamente suplimentare. Logo-ul Davidoff a fost gravat pe rotor, şuruburile sunt colorate în albastru, iar mecanismul se bucură de un finisaj côtes de genève. Două subcadrane au funcţia de contor de minute şi respectiv ore. Carcasa e confecţionată din aur roşu de 18K şi măsoară 46mm.

 

 

Lady quartz red gold
Versiunea pentru doamne beneficiază de un mecanism quartz de provenienţă elveţiană. Carcasa din aur măsoară 35,5mm.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322