Chronofighter Trigger Flyback

Cu un design sobru și masculin, ceasul captează atenția prin declanșatorul amplasat în partea stângă a cadranului care permite o pornire și o oprire rapidă. Alături de coroană se află un buton galben care resetează cronometrul. În ciuda asimetriei, imaginea creată este cea a unei arme sofisticate, venită din cele mai moderne laboratoare militare.

 

Cadranul este negru cu inserturi galbene reprezentate de marcajele minutelor și de acul indicator care se rotește în sens trigonometric. De asemenea, ceasul prezintă două cronografe (unul pentru secunde și altul pentru 30 de minute) amplasate pe cadranul principal. În dreptul orei 7 este afișată data, iar numele manufacturii este inscripționat sub ora 12.

 

Carcasa și bezelul sunt realizate din oțel tratat cu PVD, iar cristalul safir este mat pentru o mai bună lizibilitate. Motorul din spatele acestui ceas este un calibru G1740, cronograf automatic, având o frecvență de 28800 A/h (4Hz) și o foarte bună rezistență la șocuri. Etanșeitatea este asigurată până la 50 de metri, iar rezerva de mers asigură o funcționare de 48 de ore. Cureaua este realizată din cauciuc negru, având o cataramă din ceramică de aceeași nuanță.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322