Christophe Claret Concertino

Christophe Claret introduce Concertino – haute horlogerie minute-repeater

Christophe Claret încântă pasionații, clienții și curioșii cu apariția Concertino, un exemplar care onorează noțiunea de haute horlogerie prin dezvăluirea unui minute-repeater care onorează frumusețea complicării cu însemnătate istorică.

Christophe Claret este un maestru al marilor complicații, un ceasornicar de excepție care permite tradiției clasicului înalt horloger să curgă în modele actuale, chiar orientate spre viitor. Tourbilloni-urile, cronografele și ceasurile cu repetare de minute cu mecanism izbitor, inspirate de Christophe Claret, creează un design complet nou cu un caracter tehnic modern.

Christophe Claret Concertino1

Concertino este noul ceas distinctiv al maestrului ceasornicar Christophe Claret, care de mai bine de 35 de ani scoate în evidență cele mai frumoase complicații horologice, repetorul minutelor, emailarea, gravarea și ghilocagul, meseria de artă extraordinară, extrem de solicitantă. Această nouă capodoperă este condusă de o mișcare internă complet reamenajată de înfășurare manuală – calibrul CRM89 – cu o rezervă de putere de 60 de ore – echipată cu un regulator unic.

Christophe Claret Concertino2

Concertino are un cadran mare – 45 mm în diametru – cu un imens cristal de safir care dezvăluie creațiile sublimate ale maestrului ceasornicarului sub un cadru fin satinat. Spatele acestui ceas de mână extraordinar este, de asemenea, transparent, făcând posibilă admirarea arhitecturii extraordinare a mișcării, în special a podurilor sale „Charles X” în trepte și scheletate.

Concertino este disponibil în aur roșu 5N sau titan clasa 5 și are un cadran complet personalizabil și personalizabil, făcând fiecare ceas unic. Cu această lucrare, artistul-ceasornicar Christophe Claret își confirmă încă o dată excelența.

Christophe Claret Concertino

Prețul pentru Christophe Claret Concertino diferă în funcție de variantă: aproximativ 317.000 euro pentru versiunea în titan, în timp ce aproape 344.000 de euro vor fi necesari pentru Concertino-ul în aur roșu.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322