Chopard Mille Miglia 2021 Race Edition

Chopard Mille Miglia 2021 Race Edition – încapsularea unei celebre curse

Lumea curselor auto a fost marcată nu doar de spiritul competitiv, ci și de canalizarea unui anumit stil care completa această lume. Chopard mizează pe trăirile generate atunci cu noul Mille Miglia 2021 Race Edition.

Mille Miglia a adunat chiar și cinci milioane de spectatori, așadar logica atelierului este una bazată pe un entuziasm general care s-ar putea regăsi în pasiunea pentru ceasuri. De altfel, lumea automobilistică s-a împletit în numeroase ocazii cu industria măsurării timpului. Mai mult, Chopard a fost un partener al Mille Miglia încă din 1988.

Chopard Mille Miglia 2021 Race Edition reprezintă o reiterație a originalului cronograf care poartă numele cursei. Veștile sunt bune pentru colecționari: există două variante.

Chopard Mille Miglia 2021 Race Edition2

Ceasul este disponibil în oțel inoxidabil sau într-o combinație de aur de 18K rose gold cu oțel inoxidabil în două tonuri. Per total, forma este una sportivă și ușor de interpretat de orice privitor. Corpul principal al carcasei este complet periat, permițând suprafețelor lustruite ale coroanei, împingătoarelor cu piston cu noduri largi și ramei (toate în aur roz pe modelul în două tonuri) să iasă în evidență.

Carcasa solidă gravată continuă acest stil grafic pentru textul „Brescia> Roma> Brescia” care flancează steagul în carouri gravat și motivul logo-ului Mille Miglia.

Chopard Mille Miglia 2021 Race Edition1

Chopard Mille Miglia 2021 Race Edition are o rezistență la apă de până la 100 de metri adâncime și va avea un preț de plecare de aproximativ 6.900 de euro care poate ajunge până la 10.000 de euro. Vor fi produse doar 1.000 de exemplare pentru modelul din oțel inoxidabil și numai 250 de Chopard Mille Miglia 2021 Race Edition în rose gold.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322