L.U.C Quattro Spirit 25

Chopard L.U.C Quattro Spirit 25 – tribut pentru măiestrie

Chopard are o istorie veche și este un brand construit pe tradiție, dar noul L.U.C Quattro Spirit 25 este un tribut care marchează un sfert de secol de la înființarea propriului departament care realizează de la zero mecanismul de mișcare.

Carcasa de 40 mm a Chopard LUC Quattro Spirit 25 este realizată din aur roz de 18k colectat din surse care respectă principii etice de muncă și are linii clasice curate și finisaje unice. Privite de sus, fiecare suprafață de la rama cu trepte rotunjită până la urechile scurte cu cârlig este finisată într-un lustruit strălucitor și elegant.

chopard
chopard

Cu toate acestea, de pe laturile carcasei, laturile curbate ale carcasei mijlocii și ale coșurilor prezintă o suprafață idiosincratică periată vertical, conferind acestui design elementar o personalitate distinctivă în imaginile inițiale. Pentru a prezenta această nouă mișcare internă, Chopard se potrivește în mod natural carcasei cu o vitrină din safir.

Pentru cadranul L.U.C Quattro Spirit 25, Chopard subliniază simplitatea și tehnicile tradiționale. Suprafața cadranului alb curat este smalțul Grand Feu pe o bază de aur de 18k. Acest proces tradițional complex, care include aplicarea, arderea multiplă la căldură ridicată și lustruirea manuală este realizat intern de către propriul specialist în smalț Chopard Manufacture, iar rezultatele sunt dramatice.

chopa

Chopard va produce doar 100 de exemplare L.U.C Quattro Spirit 25, iar prețul pornește de la 37.800 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322