Chopard celebrează tradiția chineză

Chopard a lansat un nou model în ediție limitată care onorează metoda tradițională chineză de cronometrare cunoscută sub numele de Shí Chen.

Ediția limitată Chopard L.U.C XP Urushi Spirit of Shí Chen combină baza ceasului cu o serie de tehnici și motive tradiționale asiatice, împreună cu un artificiu tehnic cu adevărat unic.

Carcasa de 40 mm a Chopard L.U.C XP Urushi Spirit din Shí Chen este realizată din aur roz de 18K, iar laturile sunt șlefuite vertical. Cadranul are elemente din seria principală L.U.C XP, dar adaugă materiale clasice din Asia de Est. În centrul acestuia se află o emblemă masivă din aur roz de 18K, care îl reprezintă pe Lu Ying, zeul prosperității și bogăției.

Sistemul tradițional al lui Shí Chen urmează același model ca și zodiacul chinezesc. Mai exact, fiecare zi este împărțită în 12 segmente de două ore, începând cu ora 23:00, ora Șobolanului, urmată la ora 1:00 AM cu ora Boulului și așa mai departe, terminându-se cu ora Porcului.

Chopard L.U.C XP Urushi Spirit din Shí Chen este pus în mișcare de mecanismul automat L.U.C 96.29-L, care are un microrotor de aur de 22K, ce permite o grosime totală de mișcare de numai 3,97 mm și o rezervă de putere de 65 de ore, cu o frecvență de 28.800 bph.

Doar 88 de exemplare ale Chopard L.U.C XP Urushi Spirit din Shí Chen vor fi disponibile, la un preț de 38.000 USD.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322