Chopard celebrează Natura

Colecția Red Carpet by Chopard din acest an celebrează minunile lumii naturale și strălucirea festivalului de film de la Cannes.


Încă din 1998, Chopard creează colecția Red Carpet în onoarea parteneriatului său istoric cu Festivalul Internațional de Film de la Cannes. De la cea de-a 60-a aniversare a evenimentului, Chopard a compus colecții pentru fiecare festival, care conțin la fel de multe piese ca numărul ediției festivalului din acel an. Deci, pentru acest an, care marchează cea de-a 73-a ediție a festivalului de film de la Cannes, colecția Red Carpet prezintă 73 de bijuterii uimitoare.

O mare iubitoare a naturii, copreședintele și directorul artistic Chopard, Caroline Scheufele a decis să celebreze mediul, împreună cu flora și fauna mondială, alegând „Natura” ca temă principală a acestei a 13-a colecții. Concepută pentru a spori frumusețea naturală a femeilor, această colecție reunește minunile lumii naturale și strălucirea de pe covorul roșu de la Cannes.

Cele 73 de modele care compun această colecție uimitoare de bijuterii sunt inspirate din descântecul natural și realizată cu cele mai prețioase pietre create chiar de Mama Natură.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322