Chanel Monsieur Superleggera

Chanel Monsieur Superleggera – eleganță franțuzească, precizie automotive

Divizia de ceasuri a Chanel a prezentat noul Monsieur Superleggera. Acest model „foarte ușor” propune un design cu valențe sportive și atrage atenția prin simplitatea conferită de ingineria specifică mașinilor high-end.

Primul Chanel Superleggera a apărut tocmai în 2005, când făcea parte din colecția J12 Chronograph. Acel model avea o carcasă formată din ceramică și aluminiu. Monsieur Superleggera din 2021 se concentrează acum fix pe ceea ce ne inspiră numele său – sportivitate. Nu e neapărat mai ușor, ci mult mai atașat noțiunii de precizie desprinsă din domeniul auto.

Primul Chanel Monsieur Superleggera a fost introdus în 2016, când acesta era realizat din metal prețios și avea un preț de plecare de aproximativ 36.000 de euro care putea ajunge, în funcție de configurația dorită, la peste 92.000 de euro. Aici a fost înregistrat și primul succes pe care Chanel nu vrea să îl lase deoparte.

Chanel Monsieur Superleggera1

Seria Monsieur Superleggera este apreciată de cei pasionații orologeriei pentru mecanismul produs de Romain Gauthier, o mișcare cunoscută drept Chanel Calibre 1. Aceasta operează la 4 Hz și are 72 de ore de rezervă de putere.

Chanel a creat cadranul Monsieur Superleggera Edition pentru a fi diferit de majoritatea celorlalte modele Monsieur – chiar dacă aspectul informațiilor cadranului este același.

Chanel Monsieur Superleggera2

Nu la fel de clasic ca alte versiuni Monsieur, fața acestui model este parțial scheletată la periferie, cu o vedere a unora dintre discurile indicatoare de oră, precum și unele texturi noi și imagini inspirate din panoul de instrumente auto. Carcasa centrală din ceramică neagră mată (cadru din oțel, coroană și spate) are o lățime de 42 mm, îmbrăcată cu cristal de safir.

Prețul pentru Chanel Monsieur Superleggera H6823 pleacă de la 31.300 de euro. Acesta este deja disponibil.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322