Cellini Art Society Affair – Sustine arta pentru urmatorii 100 de ani!

Inca din anul 1999, Cellini si-a asumat misiunea de a continua traditia inceputa in perioada Renascentista de celebrul artist-bijutier Benvenuto Cellini (1500 – 1571). Nobletea si traditia acestui nume, dar si valorile solide si autentice dupa care se ghideaza cultura organizationala CELLINI Romania – Incredere, Emotie, Rafinament si Prestigiu, i-au adus inevitabil in fata unui proiect Corporate Social Responsibility (CSR) cu totul special dedicat miscarii artistice din Romania.

Cellini iubeste arta si face primul pas in sustinerea acesteia in Romania!

Proiectul de responsabilitate sociala Cellini Art Society isi propune sa devina unul dintre principalii promotori ai artei contemporane si sa contribuie la o mai buna intelegere a importantei acesteia! In plus, Cellini doreste sa acorde un sprijin real tinerilor artisti romani prin sustinerea acestora in efortul lor de afirmare prin acordarea de burse de studiu in strainatate, prin sustinerea de cursuri de pregatire, conferinte, seminare, intalniri si mese rotunde de sensibilizare, informare si formare a opiniei publice, expozitii cu si fara vanzare (pictura, sculptura, obiecte de cult, obiecte de arta, etc.), in vederea educarii creativitatii si a imbogatirii nivelului cultural-artistic, prin organizarea de cursuri de initiere a tinerilor amatori/pasionati de arta, prin promovarea artei contemporane in tara si strainatate, prin promovarea formelor de expresie artistica, prin conceperea si sustinerea initiativelor artistice/culturale si prin crearea de evenimente in scopul sustinerii participarii artelor la actul dialogului cultural-artistic.

Evenimentul Cellini Art Society Affair

Cellini Art Society doreste sa incurajeze creativitatea, originalitatea, pasiunea, conceptualismul si inovatia cultural-artistica in Romania. In baza acestei filosofii, proiectul CSR isi propune sa devina un punct de sprijin important pentru tinerii artisti romani, dar si un reper pentru toti iubitorii de arta din tara.

Primul eveniment in cadrul Cellini Art Society, Cellini Art Society Affair va avea loc in data de 13 decembrie 2018, in parteneriat cu UNARTE si Artmark, cand va fi organizat un vernisaj, in cadrul caruia se vor licita creatii artistice ale tinerilor studenti la UNARTE, in beneficiul proiectului Grivita 53 – primul teatru construit impreuna, de la zero, dupa anul 1946!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322