Ceasuri pentru sporturile de iarnă (I)

Există pentru sporturile de iarnă un dress code real al ceasurilor fără a forța nota, în vreun fel? Sau cu alte cuvinte ce ceasuri sunt potivite pentru sporturi si pentru outdoor in sezonul rece? Ținând cont de temperaturile oscilante, dar negative beneficiile oferite de o curea din piele, sau material textil ranforsat surclaseaza brățările metalice. Cureaua din piele este indicată mai ales iarna, decât in timpul verii, așa cum brățara este potivită anotimpului cald. La curelele din piele, desigur in funcție de culoarea acesteia, se asorteaza culoarea cadranului care poate fi: albastru, gri, maro sau verde. Compatibilitatea curelei cu ceasul este o chestiune de stil, de gust si de stiință in domeniu, de regula este o problemă. Pentru cei care nu vor să piardă timpul cadranele de culoare alb sau negru sunt sigure pentru un dress code.

 

GPS Garmin Fenix ​​5S Multisport

GPS-ul Fenix 5S Multisport GPS de la Garmin este construit pentru sportivi și aventurieri care doresc să treacă de la locul de muncă în aer liber și înapoi din nou.

Vă oferă tot ce trebuie să știți despre antrenamentul dumneavoastră și cum să vă îmbunătățiți statisticile. Pentru confortul dvs. în mișcare, ecranul are un ecran de înaltă rezoluție, full color Garmin Chroma Display, care asigură o mare lizibilitate în orice moment, chiar dacă soarele strălucește. Lentila din sticlă minerală rezistentă la zgârieturi este dură, astfel încât să o puteți purta 24 de ore din 24 cu o încredere excelentă, în timp ce notificările inteligente vă ajută să rămâneți conectați la drum. Puteți personaliza complet ceasul folosind aplicații din Garmin Connect, având în același timp libertatea de a schimba cu ușurință cureaua de mână Quickfit, fără agitația uneltelor (curele de mână Quickfit 20 vândute separat).

Caracteristicile produsului:

– Afișare: Ora, data, alarmă, temporizator, cronometru, alerte la răsărit / apus, Navigare: Planificarea și urmărirea traseului, busola electronică, barometru, altimetru, puncte de interes personalizate, 1000 de puncte, 30 de trasee, 200 de ore de traseu, Fitness: Distanta, timp, ritm, ture, identificare accident vascular cerebral, VO2 max, consultant de recuperare, pas cu pas, calorii, alert, Instrument de urmărire avansată: contor de pasi, obiectiv automat, încurajarea barei de mutare, monitor de somn, Potrivire multisport: plimbare, alergare, ciclism, înot, schi / snowboard, golf, paddlesports, SUP & mai mult, Quickfit – 20 curele interschimbabile disponibile, Urmărirea grupului, urmărește fiecare membru al grupului cu un dispozitiv compatibil, Monitorizre ritm cardiac, GPS și GLONASS activat cu antenă Exo cu sensibilitate ridicată, Rezistent la apă: până la 100 m,  Notificări inteligente, Memorie: 64MB (disponibil doar 54MB), Baterie: litiu-ion reîncărcabil, Durata de viață a bateriei: până la 40 de ore în modul UltraTrac, 14 ore în modul GPS, 9 zile în modul Smartwatch, Conectivitate: USB, Bluetooth, ANT +, Display: Color, Afișaj diametru: 28mm, Rezoluție afișare: 218 x 218 px, Rezistent la zgârieturi asigurată de o lentilă din sticlă minerală, Dimensiune: 42 x 42 x 14,5 mm, Greutate: 67g

 

GPS-ul Suunto Spartan Ultra HR

Suunto Spartan Ultra HR este un ceas GPS pentru cei care iubesc să-și înregistreze timpul petrecut împingându-și limitele în aer liber, indiferent dacă ești tipul atletic sau tipul aventuros sau ambele. Dispune de un ecran tactil colorat de ultimă generație, care a fost optimizat pentru utilizare în aer liber, astfel încât să îl puteți citi, chiar și în lumina directă a soarelui, iar durata de viață a bateriei este perfectă pentru aventuri exigente și poate fi optimizată în funcție de ceea ce aveți nevoie. Pentru cei care se bucură de mai multe sporturi puteți profita de caracteristici specifice, inclusiv, dar fără a se limita la navigarea pe traseu, altitudinea barometrică cu FusedAlti și busola. Cu ajutorul a zeci de moduri de sport, puteți obține cele mai multe dintre datele pe care le colectați, care vă pot ajuta să vă dezvoltați în mod eficient .

Caracteristicile produsului:

Afișare: Ora, data, alarmă, temporizator, rezistență adâncimea de până la 100 de metri, busolă digitală cu compensara înclinării, GPS combinat cu altitudine barometrică , FusedAlti, Răsărit / apus de soare, Lumina de fundal cu LED-uri,Button Lock,  Rezoluție a afișajului: 320 x 300 px

Funcții GPS:  GPS și GLONASS , Punct de navigație și navigare în rută vizuală, Niveluri în navigație, Rata de înregistrare GPS la 1 sau 60 secunde,  Max. 1000 puncte de traseu, Max. 250 de puncte de interes,  Planificarea traseului, Traseu în timp real:

Vreme: Temperatură, Presiune la nivelul mării

Sport / Antrenament: GPS,Viteză și distanță,  Ritm cardiac în bătăi pe minut & % max. Suunto Smart Sensor înregistrează ritmul cardiac în timpul înotului, Eficiența accelerată pentru înot, Personalizarea antrenamentului , Analiza progresului , Moduri și afișaje personalizabile pentru sport , Durată de viață a bateriei de până la 65 ore cu GPS, 15 zile în Timpul și distanța pentru ciclism, alergare și înot Mai multe sporturi într-un singur jurnal,  Programe de antrenament personalizate, 80 de moduri presetate de sporturi, Curea de monitorizare a ritmului cardiac inclus, Set de caracteristici în creștere prin aplicația Suunto Movescount pentru iPhone / iPad compatibil Android

Dimensiuni: 50 x 50 x 17mm Greutate: 77g

 

 

Ceasul GPS Ambit 3 Peak Black edition de la producătorul finlandez Suunto dispune de un senzor de presiune, care servește la înregistrarea datelor despre vreme și altitudine, stocând, de asemenea, toate valorile obișnuite ale activității sportive. Toate datele de mișcare sunt sincronizate cu aplicația Suunto Movescout prin Bluetooth și apoi stocate în cloud. Aplicația mobilă, care oferă notificări inteligente, cum ar fi e-mailurile și apelurile primite, permite, de asemenea, purtătorilor să facă fotografii la altitudine sau să utilizeze datele traseului pentru a crea videoclipuri. Suunto Ambit 3 Peak este de asemenea disponibil cu sau fără accesorii pentru senzorul de frecvență cardiacă.

 

 

 

 

Garmin Foretrex 401 GP

Este alegerea perfecta pentru excursionisti, alpinisti si personalul militar, acest ceas usor de exterior face aventura ușor realizabilă si poate sa va spuna tot ce trebuie sa stiti! Cu receptorul GPS integrat, busola electronică și altimetrul barometric, nu vă veți simți niciodată singur pe munte,si  chiar și în zonele împădurite puternic, veți putea avea semnal semnal, datorită sensibilității tehnologice. Ceasul permite în aer liber funcția de partajare având  capacitatea de a se conecta la computerul dvs. prin USB sau chiar să trimiteți date prin wi fi  pe un alt dispozitiv. Puteți verifica timpii de răsărit și de apus de soare, informații necesare pentru de vânătoare și pescuit, și chiar găsi drumul înapoi acasă cu folositoarea caracteristică TracBack.

 

 

 

Casio G9300-1 Mudman G-Shock  

Acest ceas are un număr mare de caracteristici extraordinare, inclusiv o busolă digitală pentru navigație, pentru a vă ajuta să vă mențineți  în siguranță atunci când vă aventurați în necunoscut. Este alegerea perfectă pentru excursioniști, vânători și pescari. Rezistent la șocuri, cât și la noroi, pentru a păstra totul bine protejat, această piesă are, de asemenea, funcții interesante  cum ar fi un senzor termic și un grafic lunar, care va fi cu adevărat util în timpul nopții, pentru a vă spune cât de întuneric sau de lumină va fi. Este un ceas universal, si poate acoperi 31 de fusuri orare diferite.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322