Ceasuri pentru sporturi de iarnă (II)

Există pentru sporturile de iarnă un dress code real al ceasurilor fără a forța nota, în vreun fel? Sau cu alte cuvinte ce ceasuri sunt potivite pentru sporturi si pentru outdoor in sezonul rece? Ținând cont de temperaturile oscilante, dar negative beneficiile oferite de o curea din piele, sau material textil ranforsat surclaseaza brățările metalice. Cureaua din piele este indicată mai ales iarna, decât in timpul verii, așa cum brățara este potivită anotimpului cald. La curelele din piele, desigur in funcție de culoarea acesteia, se asorteaza culoarea cadranului care poate fi: albastru, gri, maro sau verde. Compatibilitatea curelei cu ceasul este o chestiune de stil, de gust si de stiință in domeniu, de regula este o problemă. Pentru cei care nu vor să piardă timpul cadranele de culoare alb sau negru sunt sigure pentru un dress code.

 

Casio G7900A-4 G-Shock

Dacă sunteți un sportiv convins sau un fan de fitness ocazional, gama G-Shock de la Casio oferă un mare avantaj. Acest model particular este un ceas sport multifuncțional și are un pic din tot ce puteți avea nevoie. Dispune de grafice de lună și de maree, 29 de fusuri orare diferite și funcționează ca un cronometru și un timer pentru numărătoarea inversă. Are butoane ușor de folosit, chiar și atunci când purtați mănuși de vreme rece, are rezistența la șoc, iar rezistentă la apă este până la 180 de metri! În timpul înghețului sau la temperaturilor scăzute, ecranul LCD este încă ușor de urmărit, iar acest ceas extrem de funcțional este și surprinzător de accesibil.

 

 

Breitling Emergency II

Breitling Emergency II este o baliză de localizare personală, precum și un ceas, alimentat de o baterie de ultimă oră care va transmite un semnal de 24 de ore la -20 grade Celsius. Rugați-vă să nu veți avea nevoie de ea niciodată, dar e mai sigur sa va știți in siguranță . Bateriile nu sunt potivite pentru oricine, dar dacă sunteți pregătit să luați un ceas mecanic în sălbăticia înghețată, ar fi o idee bună să vă asigurați că are inveliș de siliciu. În mod convențional, ele sunt fabricate din aliaje metalice robuste, dar acestea sunt acoperite cu siliciu, care este deosebit de rezistent la fluctuațiile extreme ale temperaturii (precum și efectul de magnetism  care apare uneori).

 

 

 

 

TomTom Adventurer

Este un ceas mai accesibil pentru schiori, care preia toate caracteristicile minunate ale ceasului ce rulează TomTom Spark. Sunt moduri dedicate pentru schi și snowboard cu un mod de detectare a inălțimii care recunoaște atunci când săriți oferindu-va un rezumat al sesiunii zilnice de antrenament finalizat recent. De asemenea, vă permite să încărcați trasee pentru a vă asigura că știți unde mergeți și 24 de ore de viață a bateriei în utilizare continuă, ceea ce înseamnă că v-ați petrecut ziua pe pârtii.

 

Tudor North Flag

Tudor North Flag intruchipează spiritul ceasului inspirat de un model purtat de expediția britanică care a parcurs Groenlanda în 1952. Ceasul este prevăzut cu un calibru de fabrică, TUDOR 5621, vizibil printr-un cristal de safir pe spatele carcasei, iar mecanismul are o autonomie impresionantă. Rezerva de putere de aproximativ 70 de ore se traduce prin faptul că purtătorul poate să-și scoată ceasul vineri seara și să-l pună din nou în dimineața zilei de luni, fără a fi nevoit să-l intoarcă. Modelul include afișarea datei și rezerva de putere. Prin intermediul  mecanismului 0TUDOR MT5621, North Flag  dispune de o afișare de dată instantanee vizibilă printr-o deschidere poziționată la ora 3 și un indicator de rezervă de putere sub forma unui disc la ora 9. Calibru mecanic cu auto-înfășurare cu sistem de rotor bidirecțional, Rezervă de putere de aproximativ 70 de ore, Rezistență la apă până la 100 m, Brățară de oțel sau curea din piele neagră cu cusături galbene și căptușeală din piele galbenă cu prindere de siguranță. Dimensiunile carcasei- 40 mm

 

Jaeger-LeCoultre

Jaeger-LeCoultre a lansat o ediție de tip boutique a ceasului său cu alarmă Master Memovox, preluând ideea dintr-o piesă din anii ’70 numită “Snowflake”. Este de culoare  albastru și poate reprezenta o alegere inspirată pe timp de iarna.

 

 

 

Piaget Polo S

Disponibil cu o curea din piele (care functioneaza perfect in timpul iernii) arată minunat  si face pereche cu un costum gri flanel de la Huntsman. Piaget Polo S este un model nou pentru un om cu un caracter puternic. Acest lucru este subliniat de ceasul automat cu o eleganță obișnuită, care este ideal pentru orice ocazie. Disponibil și cu o brățară de oțel lucioasă și satinată, care se îmbină perfect cu carcasa curbată, acest ceas masculin de lux are linii contemporane și este remarcabil de confortabil de purtat. Inclus într-o carcasă de mijloc cadranul orizontal antracit-guilloché, împărțit de marcajele orare luminoase aplicate, afișează ore, minute și secunde, iar data la ora 6 . Carcasa din oțel cu diametrul de 42 mm, rezistent la apă până la 10 ATM, prezintă o interfață elegantă de finisaje alternate, lustruite și satinate. Capacul din sticla de safir de pe  spate dezvaluie finisajele rafinate ale noului mecanism Piaget 1110P, automat cu greutatea sa oscilantă de culoare gri antracit, gravata cu stema Piaget.

Ceas: carcasa oțel, Greutate: 133.50 gr, Cataramă pliabilă, Diametrul caracasei: 42 mm Grosimea carcasei: 9.4 mm,  Culoare cadran: gri,  Finisaj cadran: Guilloché, Rezistență până la 10 ATM, Capac spate din safir, calibru mecanic 1110P, automatic.

Publicat de admin la data de 11 January, 2018 11:19 am

Leave a Reply

Your email address will not be published.