Ceasuri la televizor

 

Hugh Laurie interpretează rolul unui diagnostician genial cu un simţ fin al umorului şi ironiei. Serialul urmăreşte cum Dr. House rezolvă cazuri extrem de complicate, salvând în ultimul moment viaţa pacienţilor. Pe parcursul celor cinci sezoane, Gregory House apare purtând mai multe ceasuri, unul dintre ele fiind Casio Pathfinder, un ceas de aventură dotat cu termometru, busolă, indicator de adâncime şi sincronizare cu relee din Europa, America şi Japonia pentru păstrarea acurateţii.

 

 

„Miami Ink” este povestea unui salon de tatuaje din centrul oraşului american. Episod de episod, reality-show-ul prezintă istoriile celor care trec pragul magazinului pentru tatuaje şi motivele pentru care aleg să şi le facă. Ami James este patronul şi posesorul unui Breitling Super Avenger. Cu bezel rotativ şi cronograf certificat COSC, Avenger este un ceas clasic de aviaţie.

 

 

Este abandonat în mijlocul pustietăţii, de unde trebuie să găsească drumul înapoi în civilizaţie. Fost ofiţer în cadrul trupelor Seal, Bear Grylls se supune în fiecare episod al emisiunii „Man vs wild” la condiţii extreme de mediu, arătând publicului spectator tehnici de supravieţuire învăţate în cadrul armatei. Permanent alături de el se află un cuţit militar şi ceasul Bremont ALT1-P, un model „chinuit” în cele mai aspre condiţii. De la temperaturile mult sub zero de la Polul Nord, în arşiţa deşertului sau în apele Amazonului, ALT1-P se dovedeşte a fi un ceas extrem de fiabil, de care Grylls nu se desparte în niciun episod.

 

Sursa: watchesinmovies

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322