Ceasuri de aventură – Outdoor nelimitat

Pentru cei care străbat lumea în lung şi în lat cu rucsacul în spinare, pentru alpinişti, pentru aventurierii care înoată în râuri de munte, pentru cei care practică mountain bike, motociclism sau doar urcă pe munte, pentru schiori şi snowboaderi, aceste ceasuri sunt accesoriul perfect.

 

De obicei, un asemenea ceas rezistă la orice fel de şocuri şi oferă un cumul de funcţii necesar în orice împrejurare şi situaţie de acţiune: cronometru, altimetru, busolă, termometru şi chiar starea vremii. Un exemplu clasic şi cunoscut de multă lume este pur-sângele elveţian Tissot. Folosind remarcabila tehnologie T-Touch, cu o simplă apăsare de buton obţineţi orice informaţie legată de mediul înconjurător.

 

Tot un elveţian original este şi Victorinox Swiss Army. În calitate de ceas oficial al armatei elveţiene, Victorinox şi-a dorit să realizeze nişte instrumente care, asemeni bricegelor elveţiene, să servească unei multitudini de scopuri şi să fie extrem de fiabile. Cu noile modele „de infanterie“, Victorinox Swiss Army oferă companionul ideal pe teren accidentat sau plat. Bineînţeles, elveţienii nu sunt singurii care se preocupă de aventurile în aer liber.

 

Japonezii nu au stat deoparte în cursa outdoor şi firme precum Seiko, Citizen sau Casio şi-au creat un adevărat renume atunci când vine vorba despre piese de rezistenţă în condiţi extreme. Famosul G-Shock de la Casio rămâne un model reprezentativ în domeniu. Interesant este faptul că şi firme precum Guess realizează ceasuri extrem de rezistente, etanşe la adâncimi mari şi cu un design care rămâne în rigorile fashionului.

Publicat de admin1 la data de 19 October, 2008 12:00 am

Galerie

Leave a Reply

Your email address will not be published.