Ceasuri care plac de la prima vedere – noua colecţie Eberhard

 

Vitrée Chronograph
În ciuda dotărilor sale sportive, Vitrée Chrono este un ceas foarte elegant. Carcasa de mărime medie – 39mm găzduieşte un Valjoux 7750 cu cronograf de 30 de minute şi funcţie de dată. Deşi culoarea cadranului poate fi, în funcţie de model, neagră sau maro, indicatoarele cronografului rămân roşii, pentru a se asorta cu nuanţa cusăturii de pe curea. Frumuseţea finisajelor continuă şi pe spatele modelului cu rotorul vizibil prin geamul de cristal safir şi cu scutul pe care este trecută litera „E”, simbolul casei.


Extra-fort Automatic
Construit după aceleaşi planuri ca şi modelul Vitree, lui Automatic îi lipsesc butoanele cronografului. Modificarea de design aduce seriei Extra-fort un plus de eleganţă cu un cadran disponibil în negru, ciocolatiu sau argintiu. Se remarcă dimensiunea mai mare a carcasei, 40 mm precum şi gravarea cataramei cu însemnele E&C.

 

 

Scafomatic
Scafomatic este un ceas cu aspect sportiv, căruia nu i se poate atribui cu certitudine un domeniu „de expertiză”. Carcasa mare şi indecşii îl recomandă pentru scufundări. În acelaşi timp, cureaua de cauciuc şi indicatoarele supradimensionate, vizibile îl fac potrivit pentru întrecerile cu motor. Cert este că, în spiritul Eberhard, Scafomatic poate fi purtat cu încredere şi la costum.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322