Ceasuri bluetooth

Nimic nu este mai neplăcut ca în mijlocul iernii, după ce ai scos mânuşile şi ai scotocit prin buzunare, să descoperi că numărul care te-a sunat era cineva cu care oricum nu voiai să vorbeşti. Ceasurile cu bluetooth sunt conectate în permanenţă la telefonul mobil. De fiecare dată când se primeşte un apel sau un sms, ceasul anunţă afişând şi identitatea apelantului din memoria telefonului.

Două dintre cele mai cunoscute modele de acest gen sunt Fossil FX6001 şi MBW-100. Ambele au câte două afişaje – cel analog pentru indicarea orei şi unul secundar LCD, care se aprinde de fiecare dată când este primit un mesaj sau un apel. O apăsare de buton poate închide soneria în timp ce a doua respinge apelul. Ceasul Sony Ericsson are printre funcţii şi un player mp3 şi deci, un buton suplimentar pentru controlul melodiilor.

Avantajul Fossil este că pentru prima dată o companie a încorporat şi o funcţie de vibraţie. Orice activitate a telefonului mobil va fi nu numai văzută pe afişajul LCD, dar şi simţită la încheietura mâinii.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322