Greubel Forsey GMT

Ceasul – vedetă Greubel Forsey revine în 2020

Greubel Forsey GMT

După primul model GMT lansat în 2011 și prezentarea GMT Black în 2015, Robert Greubel și Sephen Forsey lansează varianta sport a iconicului ceas. Este vorba despre GMT Sport – un model la fel de elegant, dar mult mai ușor de purtat.

Astfel, în 2020, cei de la renumitul brand elvețian Greubel Forsey ne seduc cu un GMT Sport cu o protecție mai bună, foarte rezistent la șocuri și mai ușor. Într-o carcasă extrem de lejeră și robustă, 45 mm diametru, realizată din titan, ceasul surprinde prin forma asimetrică inedită.

La fel ca celelalte patru modele din colecție, GMT Sport dezvăluie pe cadran o adevărată punere în scenă cu nelipsitul glob pământesc 3D (la care s-a muncit un an de zile până la realizarea versiunii finale) și mai multe complicații – dublu fus orar, tourbillon 24 de secunde în dreptul orei 5, funcția GMT la 10 și secundar lângă ora 2. Rezistent la apă până la o adâncime de 100 de metri, ceasul realizat manual are o rezervă de energie de 72 ore. Modelul vine cu o brățară din cauciuc, în două variante de culori – negru și albastru. GMT Sport este produs într-o ediție limitată de numai 11 exemplare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322