Ceasul Ultrathin Tourbillon Koi

Ceasul Ultrathin Tourbillon Koi, de Arnold & Son este o piesă unică. Imaginea de pe ceasul Ultrathin Tourbillon Koi este pictată manual pe cadranul sidefat. Aceasta reprezintă crapi și lotuși, care împreună marginesc un flying turbion.

Arnold & Son

Casa Arnold & Son își prezintă spectrul larg de meșteșuguri într-o carcasă de aur roșu cu o grosime de 8,34 mm. Aici, cea mai fină măiestrie se bazează pe tehnica veche de ceasornicărie încercată.

Creații Bespoke

Arnold & Son își evidențiază tradiția în creațiile de ceasuri personalizate. Atent la dorințele clienților săi, brandul le oferă șansa de a-și personaliza colecțiile. Clienții pot aplica modificări substanțiale, făcând ca o carcasă, mecanism sau cadran să fie unic prin gravură, setare de bijuterii, pictură în miniatură sau elemente sculptate.

Ultrathin Tourbillon

Unul dintre modelele care este deosebit de bine adaptat la acest lucru este Ultrathin Tourbillon, cu cadranul excentric de la ora 12. Acest aranjament eliberează spațiu pentru a oferi o pânză goală, care poate fi umplută cu orice dorește clientul.

În adâncuri

În aceeași ordine de idei, marca elvețiană cu rădăcini englezești prezintă Ultrathin Tourbillon Koi, o piesă unică care prezintă doi crapi care alunecă între florile de lotus. Koi sunt o temă populară în arta tradițională japoneză și inspiră liniște. Deasupra și dincolo de frumusețea și seninătatea lor, acestea sunt simboluri ale perseverenței în fața adversității.

Cadran inteligent vizual

Un crap Tancho, care poate fi recunoscut datorită tiparului roșu mare de pe cap, înoată pe partea dreaptă a cadranului. Privind de sub mânecă, este primul care se vede când citiți ora. Scena continuă cu un alt koi în nuanțe de alb și portocaliu, de pe cealaltă parte a cadranului.

Un iaz plin de flori

Deasupra acestor crapi ornamentali plutesc trei flori de lotus. Petalele sunt tăiate din argint și formate, înainte de a fi gravate, lustruite și vopsite într-un lac alb orbitor. Pistilul fiecărei flori este format separat folosind aceleași tehnici, apoi cele două părți sunt combinate.

Între timp, crapul și frunzele de lotus sunt vopsite manual cu ajutorul unor perii incredibil de subțiri. Periile permit adăugarea unei bogății de detalii, cum ar fi solzi, mrene și aripioare cu dungi. Baza cadranului este făcută din sidef albastru, strălucirea sa iridescentă evocând apa în care are loc această scenă.

Calibru A & S8200

Sub această ilustrare poetică a vieții iazului, Arnold & Son se bazează pe calibrul A & S8200. Grosimea sa de 2,97 mm îl situează la distanța de competitori în această categorie.

Mecanismul afișează orele și minutele într-un cadru excentric la ora 12. La ora 6, o deschidere dezvăluie un turbion a cărui construcție este specială.

Mișcarea în apă

În primul rând, turbionul este o varietate „zburătoare”, ceea ce înseamnă că are doar o punte inferioară de transport. Întrucât partea de sus nu este ținută în poziție, se pot salva câțiva milimetri prețioși. Astfel se eliberează la vedere mecanismul de cronometrare.

Între timp, echilibrul este centrat de pe axa caroseriei, creând o impresie vizuală dinamică pe măsură ce turbionul se rotește. O altă caracteristică distinctivă este puntea de echilibru. Ea este stabilizată și se extinde ușor de la cadran, asigurând că restul mecanismului nu este afectat de înălțimea totală. La rândul său, acest lucru face ca rotirea turbionului să fie cu atât mai spectaculoasă. Efectul este accentuat în continuare de placa principală scheletizată, situată chiar sub tourbion.

Semnătura casei

Transparența rezultată creează o impresie străvezie în concordanță cu tema rafinată a Ultrathin Tourbillon Koi. În cele din urmă, această mișcare manuală a mecanismului prezintă o rezervă de putere excepțională de 90 de ore – o altă semnătură tehnică a Casei.

Date tehnice – Ultrathin Tourbillon Koi

Funcții ore, minute

Mecanism

Calibrul – A & S8200, flying turbillon de 1 minut, înfășurare manuală

Rubine – 29

Diametru -32,00 mm

Grosime – 2,97 mm

Rezerva de putere – 90 ore

Frecvență – 3 Hz / 21.600 vph

Finisaj placa principală: linii Côtes de Genève care radiază din centru și puntea turbillon gravat manual,

Punți: lustruite și șifonate de mână

Roți: circular circular satinat

Șuruburi: capete albăstrui, teșite și  lustruite oglindă

Cărucior turbillon: finisat din satin, lustruit și teșit

Cadran pictură în miniatură pe sidef negru – flori de lotus argintii, gravate și pictate manual

Carcasă

Material – aur de 18 carate (5N)

Diametru – 42,00 mm

Grosime -12,23 mm (cu cristal)

Safir cu dom de cristal cu un strat antireflectant pe ambele părți

Cristal de safir pe revers

Rezistență la apă – 30 metri

Curea

Material – piele de aligator, cusută manual

Catarama – din aur roșu de 18 carate (5N)

Referință 1UTAR.M99A

Ediție piesă unică

Preț orientativ (fără. taxe (supus modificării) – 89.000 CHF

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322