Ceasul-telefon într-o nouă interpretare Kempler & Strauss

Kempler & Strauss a lansat cel mai mic ceas cu funcţie GSM tri-band din lume.
W PhoneWatch dispune de un touchscreen cu o interfaţă micro-touch, care permite utilizatorilor să lucreze în telefon doar printr-o simplă apăsare a degetului, eliminând nevoia de o peniţă pentru a forma numere de telefon sau pentru a crea mesaje text.

W PhoneWatch permite utilizatorilor să stocheze până la 4GB de muzică, înregistrări vocale, fotografii sau video prin intermediul unui slot micro SD şi acceptă redarea tuturor fişierelor multimedia. Alte caracteristici ale W PhoneWatch includ: calendar, agendă, mesaje vocale, SMS-uri, apelare rapidă, tonuri de apel, cu mod de vibraţii, calculator, cronometru, precum şi diverse jocuri şi utilităţi.

Bluetooth-ul permite lui W PhoneWatch să funcţioneaze perfect cu dispozitivele similare existente în maşină sau cele pentru ureche. Ceasul vine echipat cu un set Bluetooth inovativ, denumit Kempler & Strauss Communicator, care permite utilizatorilor sa controleze W PhoneWatch de la distanţe de până la 16 de metri. Purtat fie la ureche, fie pus într-un buzunar, Communicator-ul cantareste doar 48 de grame şi include un microfon cu funcţie de anulare a zgomotului produs de vânt pentru convorbiri clare în aer liber sau în medii zgomotoase.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322