ceas aventuri

Ceasul potrivit pentru escapade offline

Încheietura ta merită un accesoriu de folos pentru deconectare de la cotidian. Iată ceasul potrivit pentru astfel de escapade offline.

Primul lucru la care ne gândim este, bineînțeles, un model quartz care poate fi alimentat cu ajutorul soarelui. Aici avem ca variante Cartier Tank SolarBeat sau Citizen Eco-Drive Tough WR 200.

Noi, însă, ne-am orienta asupra lui Citizen Promaster Tough. Urmărind Mad Max:Fury Road puteți observa o atmosferă din care nu lipsește nimic din domeniul haosului. Lupte, curse, un mediu înconjurător ostil, provocări la tot pasul… Le are pe toate! Dacă un ceas poate rezista la un astfel de abuz, atunci va fi mai mult decât potrivit pentru o aventură în natură fără a păstra o conexiune activă cu lumea axată pe cotidian.

Cu un preț care poate fi considerat destul de accesibil, acesta se potrivește cu tranziția dintre extreme.

Acest ceas are o carcasă monococă ( construcție din 2 piese care rezultă fără carcasă), rezultând rigiditate extremă, rezistență la șocuri și anti-magnetism.

32
32

Alte caracteristici includ cristal de safir antireflex, mâini și markere super LumiNova și capacitatea de a funcționa la temperaturi extreme. Dispunând de tehnologia noastră Eco-Drive – poate fi alimentat de lumină, orice lumină. Nu are nevoie niciodată de o baterie!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322