Ceasul de 360 de grade

Carcasa rotativă poate fi aşezată în trei poziţii diferite. Prima este bineînţeles cea obişnuită, cu cadranul poziţionat în mod normal pentru citire. A doua axă este pentru momentele în care ceasul nu stă la mână. Aşezat pe birou, cadranul este sprijinit pe o parte pentru a fi citit ca un ceas de masă. Ultima, după o rotaţie completă, îi pune la vedere posesorului rotorul mecanismului automatic şi interiorul mecanic al cronografului. Controlul se face prin intermediul a două butoane poziţionate în dreptul orei 12. După apăsare, carcasa poate fi rotită liber pe axul inventat special pentru acest model.

 

 

Dubey & Schaldenbrand a concentrat în Spiral Verso întreaga sa pricepere în domeniul orologeriei. Mecanismul cu o frecvenţă de 28.800 de vibraţii pe oră pune în funcţiune un cronograf cu trei subcadrane, o fereastră de zi, data şi luna . Ceasul funcţionează fără întoarcere pentru 48 de ore , pus într-o carcasă de oţel inoxidabil 316L.
O atenţie deosebită au primit-o şi decoraţiunile. Mecanismul este ornat manual cu rotorul skeletonizat, iar şuruburile pentru prinderea punţilor sunt albastre.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322