Ceas cu arome naturale

Urmând ideea că nu tot ce este frumos trebuie să fie şi scump, Philip Stein a pregătit o serie de ceasuri cu totul şi cu totul atractive. Culorile sunt inspirate din natură şi fiecare se identifică prin denumiri care ar trebui să trezească pofta de fructe.

Carcasa este confecţionată din oţel şi poate fi placată cu aur, iar pentru brăţară s-a recurs la cauciuc. Colecţia cuprinde 24 de modele pentru fiecare preferinţă, publicul având de ales între Watermelon, Coconut, Blueberry, Papaya, Grapefruit, Raspberry, Plum, Orange şi alte sortimente “fresh”. Cadranul face trimitere spre imaginea unui fruct tăiat în două în timp ce indicatoarele imită seminţele. În interior, Philip Stein a apelat la mecanisme quartz şi la ceea ce marca numeşte “tehnologia frecvenţei naturale”.

Ceasurile funcţionează cu o frecvenţă de aproximativ 7 Hz, aceeaşi valoare pe care o emite şi Pământul, ceea ce ar trebui să se traducă prin totală armonie cu valorile naturale. Efectul direct asupra purtătoarei se traduce prin calm, bună dispoziţie şi sănătate. Cârcotaşii sunt invitaţi să se convingă (sau să fie convinşi) pe www.fruitzwatches.com. Preţ anunţat – aproximativ 225 dolari.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322