baume mercier riviera

Baume & Mercier reînvie seria Riviera

Baume & Mercier, una dintre mărcile cu cel mai bun renume la capitolul brățări integrate pentru ceasuri sport, a decis să reînvie seria Riviera.

Primul exemplar Baume & Mercier Riviera datează încă din 1973. Originalul a fost lansat la doar un an după Audemars Piguet Royal Oak.

1
1

Carcasa din oțel inoxidabil de 42 mm a liniei Baume & Mercier Riviera adoptă o abordare ușor mai moale și mai rotunjită a indicilor clasici de ceas sport integrat, cu o tranziție lină în picioarele integrate înclinate și legăturile centrale integrate în curbă. La fel ca originalul din 1973, noua serie Riviera are o ramă cu 12 fețe, cu un amestec de suprafețe periate și lustruite, accentuate aici de patru șuruburi hexagonale. Coroana transportă acest motiv unghiular cu o formă cu opt fețe.

01

Pentru modelele emblematice echipate cu mișcarea internă Baumatic a mărcii, Baume & Mercier oferă în schimb Riviera cu un cadran transparent din safir în albastru intens sau gri fumuriu. Acest aranjament clar inspirat din anii ’70 oferă o alternativă vizuală mai simplă la cadranul schelet mai modern, permițând podurile, roata dată și trenul de viteze în interior pentru a arăta în timp ce păstrează aspectul unui cadran solid.

Baume & Mercier oferă aceste modele Riviera cu opțiunea fie a unei mișcări automate Sellita SW200, fie a mișcării automate interne Baumatic BM13-1975A a mărcii.

2 1
2 1

Prețurile pentru Baume & Mercier Riviera pornesc de la 2.000 de euro și ajung până la 3.100 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322