casio

Casio, o nouă misiune militară

casio

Cunoscutul brand de ceasuri Casio colaborează cu armata britanică și lansează un nou model G-Shock Mudmaster, gata să fie luat direct în misiune.

Ceasul militar are un look în stil camuflaj și o carcasă de dimensiuni XL, care depășește 50 mm în diametru. Cei din armata britanică au cerut special o carcasă neagră, discretă. Tot negru este și cadranul care oferă un dublu mod de afișaj – analogic sau digital. Ora se citește dintr-o privire, grație indecșilor și cifrelor supradimensionate.

Până și luneta a fost gândită să reziste la condiții extreme, așa că a fost realizată din fibră de carbon. Chiar dacă nu-l veți purta într-un teatru de război – ceasul este și pentru civili, nu doar pentru soldații englezi, acesta e făcut să nu predea armele – e ultra-rezistent la șocuri, praf, apă, etc. Ceasul este dotat cu busolă, termometru, barometru, altimetru și step trackers. La toate acestea se adaugă o tehnologie de localizare și urmărire a activității, dacă aplicația G-Shock de care dispune este conectată la Bluetooth. Prima versiune G-Shock de la Casio a fost produsă în 1983.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322