Casio EQW-M1000 completează gama Edifice

Ceasurile Casio emană, prin intermediul gamei Edifice, senzaţia de mişcare şi viteză. Astfel, încheierea unui parteneriat cu o echipă de Formula 1 nu ar fi deloc nepotrivită. Începând cu acest sezon a fost parafată o înţelegere cu Red Bull F1 Team, aceasta devenind imaginea întegii colecţii Edifice.

 

 

 

Noul 3D Chronograph EQW-M1000 este un ceas cu alimentare solară şi radio-controlat, ce afişează un design dinamic cu două straturi. Tehnologia integrată în acest model include sistemul Tough Solar, sistem ce asigură alimentarea şi încărcarea chiar şi în condiţii de lumină slabă. Deasemenea, EQW-M1000 are capacitatea de a recepta unde radio standard de la şase transmiţători: doi sunt plasaţi în Japonia şi câte unul în Germania, Marea Britanie, USA şi China.

 

 

În dreptul orei 9, se poate observa un indicator circular, asemănător cu discul de frână al maşinii. În momentul pornirii cronometrului, acesta se roteşte, dând impresia de viteză. Patru dintre indicatorii orari au fost desenaţi şi gândiţi astfel încât să ia aspectul unor şuruburi, întregind în acest mod aspectul mecanic al ceasului. Carcasa a fost atent concepută, cu butoanele laterale protejate în cazul unor şocuri.

 

Cum vi s-a părut acest articol? Daţi-i un rank şi comentaţi mai jos.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322