Carl F. Bucherer Manero Minute Repeater Symphony

Carl F. Bucherer Manero Minute Repeater Symphony – vedetă la WWG 2021

Watches & Wonders Geneva 2021 n-a fost lipsit de apariții provocatoare, însă Carl F. Bucherer a dus un reiterație spectaculoasă pentru Manero Minute Repeater Symphony.

Manero Minute Repeater Symphony are un element extrem de important care-i conferă caracterul special: Carl F. Bucherer a lucrat îndeaproape cu un compozitor elvețian care i-a conferit acestui ceas o tonalitate unică. Clienții vor beneficia de o partitură unică, individualizată doar pentru această piesă.

Carl F. Bucherer Manero Minute Repeater Symphony2

Pasionații de orologerie s-ar putea, totuși, să fie mai interesați de mecanismul MR3000. Acesta a fost dezvoltat in-house de Carl F. Bucherer. Mecanismul automatic are trei elemente pe care atelierul le denumește „periferice” pentru că sunt vizibile cu ușurință de purtător. Rotorul, element aproape central, domină cadranul și este flancat de două brațe mecanizate care-i conferă un aspect robotizat.

Carl F. Bucherer Manero Minute Repeater Symphony3

Mecanismul MR3000 are și un tourbillon zburător care dezvoltă două sunete diferite. Acesta operează la 3Hz și are o rezervă de putere care durează 65 de ore. Tourbillon-ul, totodată, este montat pe mici bile ceramice care contribuie la reducerea fricțiuniiși garantează stabilitate operațională. Suplimentar, MR3000 a fost certificat și de COSC.

Carl F. Bucherer Manero Minute Repeater Symphony are o carcasă realizată din aur roz de 18k și este onorat de un cadran din aur alb deasupra căruia găsim indicatoare rose gold. Cu o dimensiune de 43,8 mm și o grosime de 12.47 mm, ceasul se poate adresa mai multor tipuri de clienți.

Carl F. Bucherer Manero Minute Repeater Symphony4

Rezistența la apă este una destul de mică, însă de la un ceas minute repeater e de așteptat. Sunetul este creat de mici ciocănele și gonguri care au nevoie de pătrunderea în exterior pentru ca loviturile și reverberațiile lor să fie auzite.

Carl F. Bucherer Manero Minute Repeater Symphony5

Carl F. Bucherer Manero Minute Repeater Symphony va fi produs în numai 88 de exemplare și prețul pleacă de la 334.000 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322