Carl F Bucherer Manero Caran d ache

Carl F. Bucherer Manero Flyback Signature – pentru Caran d’Ache!

Carl F. Bucherer conturează o frumoasă poveste tribut pentru cei care pun la dispoziția artiștilor articolele necesare pentru a-și manifesta fizic imaginația. Asta vrea să fie Manero Flyback Signature. Produs în ediție limitată, desigur!

Carl F. Bucherer Manero Flyback Signature apare într-un context mondial îndoielnic. Aduce, însă, un punct de optimism într-un ocean de semne de întrebare. Și face acest lucru printr-o împachetare fantastică: tributul către Caran d’Ache.

Carcasa din oțel inoxidabil de 43 mm a Carl F. Bucherer Manero Flyback Signature este partajată cu Manero Flyback standard, păstrând amestecul liniei de dimensiuni îndrăznețe și indicii clasici. Elemente precum rama plată lustruită și împingătoarele cu pistoane supradimensionate dau carcasei un sentiment de rafinament, dar lățimea îngustă a ramei și grosimea considerabilă a carcasei de 14,45 mm ar trebui să ofere certitudinea înțelegerii cu orice încheietură.

Carl F Bucherer Manero Flyback Signature

Carl F. Bucherer Manero Flyback Signature își arată cel mai clar inspirația Caran d’Ache prin designul cadranului. La fel ca și cazul, aspectul de bază al cadranului este împărțit cu producția obișnuită Manero Flyback, dar aici acestui aspect clasic ascuțit i se conferă un caracter mai ieșit, datorită noilor sale culori.

În general, este un concept de cadran impresionant nuanțat și bine echilibrat în imagini, chiar și fereastra de dată de la ora 6 păstrând un sentiment de distribuție și simetrie vizuală.

La fel ca alți membri ai familiei Manero Flyback, Carl F. Bucherer Manero Flyback Signature folosește mișcarea cronografului automat Flyback cronograf flyback bazat pe Valjoux 7753. arl F. Bucherer completează pachetul cu o pereche de curele NATO țesute incluse din plastic PET reciclat, ambele folosind scheme de culori unice și construcție stratificată.

Carl F. Bucherer Manero Flyback Signature are un preț de plecare de 6220 de euro. Vor fi construite doar 188 de exemplare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322