Carl F Bucherer Manero Peripheral BigDate

Carl F. Bucherer adaugă un nou membru în colecția Manero

Atelierul anunță noul Peripheral BigDate, un ceas care încorporează spiritul avangardist al mărcii prin utilizarea unor concepte actualizate. Prin urmare, nu este de mirare ca acesta face parte din familia Manero.

Marca susține că au trecut 13 secole de când antreprenorul a deschis ușile afacerii sale pe malul Lacului Lucerne, iar de atunci și până acum au rămas un brand indepedent. Conducerea a fost transferată în cadrul familiei odată cu pasiunea pentru măiestrie orologică.

Colecția Manero a Carl F. Bucherer este caracterizată de piese elegante care pun accent pe manufactură și pricepere meșteșugărească. De aceea, Peripheral BigDate se alătură acestei impresionante nomenclaturi.

Noul ceas este găzduit într-o carcasă din oțel inoxidabil de 41,6 mm, cu cristale de safir pe ambele părți, oferind o vedere fără obstacole atât asupra cadranului, cât și asupra mișcării.

Cadranul BigDate periferic este curat și minimal, dar oferă cantități mari de informații ușor accesibile. După cum sugerează și numele, o complicație mare dar Carl F. Bucherer este puțin ireverent în aplicarea ei, plasând complicația la ora 11. Această asimetrie este apoi transmisă la branding la 1:30 și la indicatorul rezervei de putere care trece sub ora 3. Aceste elemente asimetrice sunt apoi compensate de un indicator al zilei la ora 9 și se înregistrează secundele mici la ora 6. Luate împreună, adaugă un pic de capriciu unui ceas elegant.

De la complicația BigDate până la indicatorul zilei și rezerva de putere, toate sunt posibile prin mișcarea proprie CFB A2011 a lui Carl F. Bucherer. O evoluție a mișcării revoluționare A1000, A2011 are un rotor periferic care oferă arcului principal 55 de ore de rezervă de putere.

Prețul pentru Carl F. Bucherer Peripheral BigDate este de 8.300 de euro fără taxe, dar acesta poate crește în funcție de preferințele de accesorizare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322