Camden Watch no 29 Type II Steel navy and brown

Camden Watch a lansat modelul nr.29 Type II, inspirat din aviația militară

Compania Camden Watch, brandul britanic independent de design fondat de Anneke Short și Jerome Robert, soț și soție, a anunțat noul model nr. 29 Type II care reflectă trecutul militar al Marii Britanii.

Modelul nr. 29 de tip II se bazează pe cel mai bine vândut model nr. 29 al companiei Camden Watch. Cu dimensiunea de 43 mm este cel mai mare caz din colecție, dar datorită laturilor conice și a finisajelor diferite, acest ceas este orice, dar nu voluminos.

Aceasta este prima incursiune a Camden Watch Company în stilul de aviație militară, cu ceasuri inspirate parțial de bogata istorie în aviație a familiei cofondatorului Anneke Short. În stilul clasic, Camden Watch Company este un ceas de inspirație vintage, plin de stil modern.

No.29 Type II are un mecanism elvețian, cristal de safir, oțel inoxidabil 316L și o curea fină din piele italiană.

Ceasul are dimensiuni mari, luminoase și cel mai important pentru un ceas de pilot, cifre arabe „ușor de citit dintr-o privire”. Mecanismul elvețian include și afișarea datei, iar oțelul upgradat 316L face carcasa rezistentă și durabilă.

 „Crescând pe baze RAF (Royal Air Force), avioanele au fost întotdeauna aproape de inima mea. Îmi plac sunetele, mirosurile și priveliștile asociate cu toate lucrurile din aviație și a fost o adevărată plăcere să pot lucra la un ceas care reflectă toate aceste lucruri. Bunicul meu era navigator pe Vulcan, așa că, în copilărie, eram înconjurați în permanență de hărți vechi și accesorii de aeronave, ceea, prinvind înapoi, a fost o sursă constantă de inspirație pentru mine.”

Actorul Martin Freeman nu este un purtăto de cuvânt plătit al companiei Camden, dar săptămâna trecută a fost în magazin și a cumpărat o serie de ceasuri, printre care și nr. 29 Type II fără filigran. Martin Freeman a fost  de acord să fie fotografiat purtând ceasul nr. 29.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322