Calibre de Cartier Diver

Calibre de Cartier Diver a trebuit să treacă o serie de teste riguroase, care ţin de vizibilitate în întuneric, rezistenţa magnetică, rezistenţa la şocuri, rezistenţa la apă (300 metri) şi agenţi chimici, soliditatea curelei, etc.

S-a văzut clar determinarea celor de la Cartier de a veni cu un ceas nou, puternic plasat în segmentul său, cu toate certificările necesare, o piesă prin care să certifice că avansează constant ca producător de ceasuri.

Calibre de Cartier Diver este un ceas de zi cu zi, perfect adaptat pentru scufundări şi sport, în general, care păstrează eleganţa tipică şi trademark-ul Cartier. Ora XII romană, supradimensionată este un argument în acest sens.

Ceasul are 11 mm grosime şi un diametru de 42 mm, iar mecanismul este format din calibrul 1904 MC, prezentat acum trei ani, de fapt primul mecanism realizat în totalitate in-house de Cartier. Acesta oferă o rezervă de putere de 48 de ore şi funcţionează la o frecvenţă de 4Hz.

 

Noul Calibre de Cartier va fi disponibil în a doua jumătate a anului 2014, cu carcasă din oţel inoxidabil sau aur roz, la preţuri ce urmează să fie anunţate ulterior. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322