frederique constant

Călătorește cu Frédérique Constant!

frederique constant

Și în 2020, Frédérique Constant continuă să aducă în colecțiile sale ceasuri destinate pasionaților de călătorii sau oamenilor de afaceri care pleacă des în străinătate.

Noul ceas GMT Frédérique Constant are o carcasă de 42 mm în diametru, este din oțel placat cu aur roz și face parte din colecția Yacht Timer. Funcția GMT sau dual time permite afișarea unui al doilea fus orar și a fost lansată prima oară în anii ’50 de Rolex, pentru piloții avioanelor de linie. În practică, un ceas GMT le permite turiștilor sau oamenilor de afaceri care muncesc pe două fusuri orare să vadă simultan care este ora locală și ora de la ei de acasă.

Ceasul are un look sport-chic discret, este etanș până la o adâncime de 100 metri și se reglează foarte ușor. Modelul este dotat cu un mecanism automatic FC-350, cu un modul GMT vizibil pe spatele transparent al carcasei, și beneficiază de o rezervă de energie standard de 38 de ore. Ceasul este disponibil în două variante – cadran gri antracit sau alb, cu brățară metalică, de cauciuc sau piele de aligator, iar prețul începe de la 1.995 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322