Cadoul perfect: Panerai Radiomir Oro Rosa

 

În timp ce bărbarții sunt atrași în general de funcționalitate și precizie, femeile apreciază mai ales latura estetică și designul atrăgător. Dacă pentru prima categorie propunerea Panerai este Radomir Chronograf, pentru reprezentantele sexului frumos firma elvețiană a creat Radiomir Oro Rosa, un ceas cu un diametru de 42 mm, având o carcasă din aur roșiatic care se pliază perfect pe încheietura mâinii.

 

Lizibilitatea în condiții de luminozitate slabă este asigurată de tehnica ”sandwich” specifică acestui brand: cifrele și indicii sunt tăiați prin cadranul superior sub care se află un strat cu substanță fosforescentă. De asemenea, Radiomir Oro Rosa are un cronometru poziționat pe cadran, în dreptul orei 9. Modelul este prevăzut cu o brățară din piele de crocodil, însă datorită noilor tehnici introduse, aceasta poate fi ușor schimbată, ceasul având astfel un nou aspect.

 

Nici latura tehnică nu a fost neglijată, atât Radiomir Oro Rosa, cât și Radiomir Chnorograf fiind echipate cu mecanisme realizate în atelierele Panerai, grație dezvoltării manufacturii elvețiene din ultimii ani. Carcasa interioară transparentă, cu logo-ul Panerai pe marginea sa, oferă imaginea ”motorului” din spatele acestui ceas. Modelul are o rezistență sub apă de până la 100 de metri.

 

Panerai Radiomir Oro Rosa 42 mm este disponibil în numai 500 de exemplare.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322