Deși C1 Worldglow este identic cu C1 Worldtimer, adăugarea unei caracteristici unice îl face mult mai util pentru situații cu care te poți confrunta în timp ce călătorești prin întreaga lume.
C1 Worldglow este un ceas cu o dimensiune de 43.5 mm încapsulat în oțel inoxidabil, un material dorit din ce în ce mai mult de pasionații orologeriei de calitate înaltă. Rezistența la apă, însă, e valabilă doar pentru maximum 30 de metri. Cel mai bine ar fi să fie ferit de lichide pentru a-i garanta funcționalitatea pe termen lung.
Suplimentar, C1 Worldglow are un spate din safir care permite admirarea mecanismului.
Cadranul se află sub un cristal de safir cu cupolă și este în mare parte monocrom, cu excepția figurei înroșite ce face parte inntegrantă din radar. Londra este în roșu, deoarece este fusul orar în care se află Christopher Ward. Mergând spre interior, aveți un inel de 24 de ore, marcatorul roșu „radar” și o imagine a emisferei nordice. O schimbare notabilă este poziția siglei. La fel ca majoritatea versiunilor mai recente ale lui Christopher Ward, sigla este acum la ora 12.
Ceea ce este unic pentru C1 Worldglow este aplicarea generoasă de material luminescent pe diferite componente ale cadranului. În afară de mâini, inelul de 24 de ore, marcatoarele de 24 de ore și masele terestre ale hărții emisferei nordice sunt toate acoperite cu un amplu Super-LumiNova SLN C1 X1 BL lume. În întuneric, rezultatele arată uimitoare.
Toate acestea sunt posibile grațiie mecanismului Johannes Jahnke, maestrul ceasornicar al lui Christopher Ward. Acest modul merge deasupra testării testate ETA 2893, o alegere populară pentru mărcile care oferă ceasuri GMT la prețuri accesibile. Obțineți o rată de ritm de 4Hz și o rezervă de alimentare de 42 de ore. Christopher Ward își reglează, de asemenea, mișcarea pentru a rula în +/- 20 de secunde pe zi.
Prețul pentru C1 Worldglow pornește de la 1850 de euro pentru varianta cu curea din piele și 1900 de euro pentru cureaua sub formă de plasă.