Bvlgari 125 – Rescrie viitorul!

Bvlgari îşi sărbătoreşte aniversarea a 125 de ani printr-o campanie de responsabilizare socială. Producătorul de bijuterii a creat două modele speciale pentru ajutorarea copiilor din zone de conflict, un inel şi un pandantiv.

 

Inelul din argint a fost creat în spiritul tradiţiei companiei, mai ales că fondatorul Sotirio Bvlgari şi-a început cariera ca argintar. Numele brandului a fost gravat pe exterior, în timp ce logo-ul „Salvaţi copii” se regăseşte în interiorul bijuteriei.
Campania „Rescrie viitorul” se va concentra pe finanţarea educaţiei pentru copiii din zonele defavorizate, pentru care Bvlgari speră să adune 10 milioane de euro până la finalul lui 2009. Din preţul de 200 de euro al unei piese a colecţiei, 40 vor fi donaţi cauzei de ajutorare.

 

Numeroase celebrităţi din lumea filmului, muzicii şi culturii s-au alăturat campaniei şi apar în materialele publicitare. Actorii Ben Stiller, Mischa Barton, Sting, Andy Garcia, Benicio Del Toro, Sally Field, Fiorello.

Banii câştigaţi până în prezent au fost folosiţi pentru construirea de şcoli şi dezvoltarea programelor de protecţie a copiilor. Peste 6 milioane de copii au beneficiat deja de fonduri.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322