bulova devil diver 2021

Bulova reînvie seria Devil Diver

În anii `60 s-a mărturisit decada cea mai importantă pentru scufundări, așadar mărcile de ceasuri din întreaga lume au încercat să ofere acest sentiment unic încastrat într-un accesoriu prețios pentru fiecare încheietură.

Bulova a fost printre primele mărci care au lansat modele dedicate acestei experiențe. Vestea mai bună pentru fanii sau clienții acestui brand este că rădăcinele acestuia pot fi plasate tocmai în 1875, așadar experiența își spune clar cuvântul.

În conformitate cu alte mărci de la acea vreme, Bulova a adoptat o carcasă de compresor (un design inteligent prin care garniturile se strâng odată cu creșterea presiunii apei) furnizate de compania elvețiană Ervin Piquerez SA. Putea fi scufundat fără probleme până la o adâncime de 200 de metri.

bulova devil diver

Bulova a înviat inițial Devil Diver în 2018 ca o reeditare modernă (și ridicată). Acum, odată cu lansarea celei mai noi iterații a Devil Diver, Bulova recapitează atât dimensiunea, cât și spiritul Oceanografului original din 1972, păstrând toate indicile de design – inclusiv cadranul portocaliu – dar livrând ceasul cu specificații cu adevărat moderne într-un compact caz.

Fidel dimensiunii originale a carcasei de 41 mm, această nouă versiune va fi o adăugare binevenită pentru cei care apreciază nu doar stilul vintage din anii 1970, ci și dimensiunile vintage. Carcasa de pernă din oțel inoxidabil este acoperită de o cutie de cristal safir, evocând farmecul Plexiglasului cu rezistența la zgârieturi a safirului. Suporturile scurte și carcasa de pernă fac ceasul potrivit pentru o gamă largă de dimensiuni ale încheieturii mâinii.

bulova devil diver1

Puterea noului Devil Diver este mișcarea automată Miyota 821D. Această mișcare încercată are 21 de bijuterii.

Bulova Devil Diver costă numai 620 de euro fără taxe și deja poate fi cumpărat.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322