bulova lunar 50

Bulova Lunar Pilot – aniversar!

Explorarea spațială este domeniul pe care producătorii de ceasuri vor încerca în următorii ani să îl transpună în formaturi pământene. Bulova a atacat deja acest sector!

Ediția limitată Bulova Lunar Pilot 50th Anniversary se deosebește imediat cu carcasa sa de titan de grad 5 de 45 mm. Acest material sablat mat mai inchis ofera o margine plina de capcana curbelor compuse rotunjite ale urechilor si carcasei mijlocii, oferind in acelasi timp accentelor stralucitoare aurii ale coroanei, ramei si împingatorilor un contrast puternic complementar.

Bulova aduce un omagiu misiunii istorice a lui Apollo 15 cu o gravură profundă și bogată în detaliu a unui astronaut în costum spațial complet pe suprafața Lunii.

Chiar dacă această variantă de culori ar putea fi mai dramatică decât modelul standard, Lunar Pilot 50th Anniversary Limited Edition nu își pierde nimic din utilitatea atemporală, cu mâini drepte foarte lizibile și indici dreptunghiulari aplicați cuplate cu scale îndrăznețe și intuitive. Bulova își arată, de asemenea, expertiza în profunzimea vizuală aici, deoarece fiecare strat de la pista secundelor încastrate la scara tahimetrică exterioară înaltă, iar cadranele decupate creează un set dinamic de umbre în lumină schimbătoare, care conferă designului un aspect plin de capriciu și nuanță.

Mișcarea internă de cronograf cu quartz cu frecvență ultra-înaltă de 262 kHz din interiorul ediției limitate Bulova Lunar Pilot 50th Anniversary este o minune mecanică în sine. Depășind de opt ori frecvența unei mișcări standard de cuarț, acest design specializat folosește un cristal de cuarț patentat cu trei capete pentru a oferi o precizie superioară.

Bulova Lunar Pilot 50th Anniversary are un preț recomandat de 910 euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322