Breitling introduce Top Time Deus

Prima lansare majoră a Breitling o reprezintă introducerea noului Top Time Deus, o iterație în ediție limitată realizată în parteneriat cu brandul de lifestyle Deus ex Machina.

Noul ceas oferă o versatilitate relativ nouă pentru lini Top Time, adăugând astfel în acest segment un simțământ tineresc și jovia cum rar mai găsim.

Breitling Top Time Deus Limited Edition_Ref. A233101A1A1X1

Carcasa din oțel inoxidabil de 41 mm a modelului Breitling Top Time Deus urmează același model ca lansările anterioare Top Time, cu un design elementar care se simte fidel rădăcinilor din anii ’60 ale liniei.

Carcasa solidă prezintă o gravură unică a unei motociclete și a unui călăreț, bazată pe o schiță a fostului director creativ Deus, Darby Tuckwell. Aspectul liber, mâzgălit, de desen animat al unei operei de artă, cu textul său „Bretling + Deus” este o abatere dramatică de la perfecționismul liniar meticulos obișnuit al gravurilor din fundal. Este un suflu de aer proaspăt binevenit.

Caseback of the Breitling Top Time Deus Limited Edition_Ref. A233101A1A1X1

Prețul pentru Breitling Top Time Deus pleacă de la aproximativ 4.600 de euro fără taxe și vor fi realizate numai 1.500 de exemplare pentru întreaga lume.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322