Breitling

Breitling reeditează Co Pilot

Veste bună pentru amatorii de ceasuri neo-vintage – Breitling reeditează în ediție limitată modelul Co Pilot din 1953, un ceas aviator clasic.

Breitling

Noul Co Pilot va fi produs în doar 1953 de exemplare și este disponibil în trei variante – din oțel, aur roșu sau platină. Cu o carcasă de diametru 41,1 mm, ceasul are caracteristicile unui ceas aviator – lunetă care se rotește, lizibilitate perfectă grație indecșilor și cifrelor de talie mare, dotate cu tehnologia Superluminiva.

Inspirația pentru design-ul Co Pilot este aceleși model vintage care stă și la originea colecției Aviator 8 de la Breitling. Geamul bombat și limbile ceasului sunt la fel ca modelul din 1953. Iar lunete este securizată prin trei șuruburi, care sunt plasate exact în aceleași poziții ca vechiul ceas. Singurele modificări sunt dispariția cuvântului Geneva de pe cadran și rezistența mai mare la apă, până la o adâncime de 30 metri.

Ceasul este dotat cu un calibru manufacturat Breitling B09, un mecanism cronograf mecanic, inspirat de calibrul 01, dezvoltat in-house.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322